Min weekend startede så godt ud; solen skinnede højt på himlen, lørdagen var skudt i gang, og jeg var på vej ud på de utallige ærinder, som jeg aldrig har tiden til i mine travle hverdage, men som jeg oftest ynder at kickstarte min lørdag morgen med. Der blev bl.a. hentet 2 store pakker, en lækker secondhand kjole, veganske hårprodukter, købe-kaffe og friske bær. Min gamle veninde, LouLou, blev parkeret i solen, købe-kaffen og computeren ligeså, og jeg kunne nu slappe af det meste af min lørdag, med undtagelse af en større madbestilling, i min forretning lige før spisetid; men der var god tid, og jeg nød det i fulde drag med solen skinnende hele dagen.

I éen af de 2 pakker, som jeg afhentede tidligere på dagen, gemte denne smukke pels sig fra iFur Copenhagen. Vinteren synes ikke så slem lige nu! Det er ret finurligt at få en pels ind af døren, her i juli, og så alligevel; visse dage får man da lyst til at pakke sig ind, når sommeren viser tænder. Farven er lige mig, og jeg elsker, at den ikke er kedelig sort, grå eller brun; den er lige som den skal være – glad, tosset og livlig! Man kan da ikke andet, end smile, når man ser den!

Søndag var regnfuld, og blæsende, det meste af dagen. Jeg var ligeglad; min nye kjole fra Gita & Gunhild var perfekt til mit søndagshumør! Kjolen er fra Paris, og jeg elsker den! Mærket hedder Mes Demoiselles Paris. Jeg har for det meste arbejdstøjet på, hvorfor der skal dresses max up i weekenderne! Livet er for kort; tag det på, som gør dig ekstra glad!


Søndag foregik i sommerhus, det meste af dagen, hvor jeg tog mine famøse low carb burgere med, fra min egen madforretning, til ægte grillhygge på den sunde måde. Solen kiggede heldigvis frem igen om eftermiddagen, så jeg stadig kunne sidde lidt ude og nyde vejret. Et køligt glas hvidvin dertil, og min weekend var praktisk talt fuldendt!

Jeg kørte hjem til den travle midtby igen med glæde i hjertet; der skal ikke så meget til for at mine batterier er fuldt opladet. Jeg håber også, at I har nydt Jeres derude!

XOXO

6 tanker om “Mama Brown, Blå Pels & Weekend i Juli”

  1. Hej Mama Brown 😊

    Din pels er SÅ fin, og jeg vil virkelig også gerne have sådan en, bare i en anden farve. Tog du direkte kontakt til dem og sagde, hvad du gerne have, eller hvordan fik du fat i den lækre pels?

    Tak for dejlig blog!

    Kh Mathilde

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *