Jeg kan høre fuglene kvidre, selv sen aften. Luften er mere sprød, den dufter af spirer, nye skud og nyt liv; foråret er her! Foråret bringer farver med sig, og jeg får især lyst til at iklæde mig lækre toner, når solen titter frem fra sit lange, mørke skjul. Sættet hér er fra Black Lily – også espadrillerne – som er en del af deres 2017 nyheder.

De præget med slangeskindsmønster, og det gør dem anvendelige til mange stilarter. Både dag og aften. De er behagelige at have på, sidder dejligt, og vigtigst af alt, så går man godt i dem! Blød gummisål, nemme at holde og super komfortable. Du finder dem LIGE HER .

Jeg synes, at espadrillerne har en flot finish, langs kanten, der sidder ved din sarte hud på foden, og det spiller en stor rolle, synes jeg. Espadriller skal være lækre at bære!

Husk, at koden “BYBRUUN15” giver -15% rabat på ALT hos Daniel Wellington indtil 15. april 2017!

Sættet hedder SHAYLA, og det er todelt i henholdsvis bluse og buks . Det sidder som støbt, og falder så lækkert – materialet minder om denim, bare silkeblødt, og det giver et frisk, crispy udtryk!

Jeg har stylet det med en blondetop, under blusen, for at give det lidt feminin kant – og matche espadrillerne. Det er et sæt, som bliver et hit på sommeraftener, sommer events og et glas vin ude.

Jeg glæder mig allerede!

Jeg håber, at I nyder ugen! Jeg sender Jer glæde & rigelig energi til resten af Jeres uge!

XOXO

6 tanker om “Mama Brown & Black Lily”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *