Lørdag aften var det “gamle hold” af blogger ladies samlet hos FASHIONPOST, aka Ida B., til en længe ventet blogger-reunion. Der var tapas i lange baner, for vi havde nemlig taget en ting med hver, og det resulterede i lækkert overflod af mad, vin og godt humør. BLOGGER SPRING PARTY var i gang!

Der var den skønneste GOODIEBAG med lækkerier til os: Jane Kønig vedhænget her er så yndigt, og var lavet med hvert vores forbogstav. Det var så fin en detalje!

Smukke velkomstdrinks, højt humør og sjove samtaler – det var en virkelig sjov aften, hvor der blev vendt alverdens emner, sparret med gode tips, tricks og grinet i flæng.

Goodiebags på rad og række!

Fantastiske godter fra en masse lækre mærker – vi blev så forkælet!

Goodiebag-direktøren MAGNUS!

Det hele var simpelthen så overdådigt, og jeg vil tænke tilbage på den aften mange gange! Det var blogger-piger, når de var bedst i aftes! Det var så dejligt at mødes med nogle allierede, for uanset hvor gode veninder, venner og familie, man har, så er det altså bare skønt at sparre med andre bloggere! I hinandens selskab er vi ikke så underlige, når vi rejser os og tager billeder af maden! [Og jo, man kan sagtens nyde øjeblikket, fordi man tager et billede af det, man spiser, drikker eller oplever – det kaldes kreativitet der vil ud, og vi stornyder det hele!].

Husk, at koden “BYBRUUN15” giver -15% rabat på ALT hos Daniel Wellington indtil 15. april 2017!

Mit sæt er fra Gina Tricot ; en ganske budgetvenlig pris for et sæt til sommerens store trend med lyserødt og blomsterprint. Mine hvide sneakers er fra Philip Hog , og armbåndsuret er fra Daniel Wellington .

Jeg takker mine medbloggerinder for en skøn aften; I var så skønne at være i selskab med! Tak til sponsorerne, og Ida for at åbne sit hjem for os alle!

Hav det dejligt, derude; jeg håber, at I har nydt det smukke forårsvejr, som har kigget frem i weekenden!

XOXO

2 tanker om “Mama Brown & Blogger Ladies Night”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *