FullSizeRender-3

// BUKSEDRAGT H&M // HALSKÆDE Stine A //

Tirsdag aften tog jeg på besøg hos Brdr. Price, som lige har åbnet restaurant i Aalborg. Og til trods for vind i orkanstyrke, tog jeg af sted i buksedragt, bare stænger og højt humør – man er vel stædig, til trods for at vejret ikke var helt enig med mig 🙂

Atmosfæren hos Brdr. Price er spot-on. Det er ligesom at træde ind i et “matador’sk” sceneri, og der er virkelig hyggeligt, som man fornemmer straks man træder indenfor.

IMG_4928

IMG_5751

Jeg kunne endda spise fornuftigt, og på billedet ser i deres rørte tatar, som er lavet på stedet, hvilken man tydeligt kunne smage. Jeg er tatar-freak [ja, det findes også] og den var virkelig lækker!

IMG_4925

IMG_5752

IMG_5753

Service, såvel som interesse, fra personalet var kæmpe stor. Vi var næsten “for” servicerede, men det er ment på bedste vis. Kvaliteten er i top, service er i top, og oplevelsen er helstøbt. Det kunne jeg godt lide.

Vigtigst af alt: Folk hyggede sig, når man kiggede sig omkring, og der var en dejlig stemning. Det er et dejligt, nyt sted for Aalborg – og absolut et besøg værd!

Jeg ønsker Jer en dejlig uge, fuld af glæde, derude!

XOXO

Indlægget er ikke sponseret.

FullSizeRender-3 kopi

6 tanker om “Mama Brown & Brdr. Price Aalborg”

  1. Din smukke kvinde <3 😊 Rød er en flot farve til dig 😊 Dejligt du havde en god oplevelse 😊 Min kæreste spiste der i lørdags, i Kbh, og desværre var hele selskabets bøffer alt for røde, øv.. Men resten havde været godt 😊 Selv har jeg Brdr. Price til gode..

  2. Tak, hvor er du sød, Louise 😉 Jeg kan aldrig få min bøf for rød, så jeg havde nok jublet 😃 Det var virkelig en dejlig aften! /L

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *