IMG_7683

Buksedragt fra Heartmade · Hæle fra Ilse Jacobsen

Jeg nyder, at jeg endelig er ved at være så meget oven på, efter operation og sygemelding, at jeg kan tage lidt ud, at jeg kan invitere pigerne til et glas vin – og netop dét gjorde jeg i lørdags. Min genopstandelse fra sygesengen [sort humor ér tilladt], og fødselsdag, kaldte på en omgang tøsehygge i mit hus, og det blev der i dén grad gjort noget ved.

IMG_7672

Det er ufatteligt, hvor meget man kan savne at kunne alting, uden at tvivle på sin fysik mm., efter sådan en operation. Fysikken er i bedring, og bliver bedre hver dag. Små, bitte skridt. Det er virkelig latterligt, så meget jeg har savnet at grine, sludre til langt ud på natten og dufte af Chanel, i stedet for at tude over smerter og ligge i sengen – og med chancen for at lyde som en frelst sjæl [so be it!] – så husk lige de små ting derude. Det er vanvittigt, som jeg har glemt dem de sidste par år, og hvor er jeg glad for påmindelsen – og på nogle punkter også sørgmodig – men vi lærer hele livet . Livet er hér og nu, de små ting, og dem der giver dig de små rynk på næsen af ren fryd, kærlighed og grin – ikke stress og træthed. Tag det aldrig for givet! Sæt pris på det du har, dig selv og din velvære, for det skal behandles med respekt og opmærksomhed.

Med ønsket om en dejlig uge, og masser af glad energi, Chanel duft [ja ja – enhver lækker duft kan bruges!] og GRIN!

XOXO

6 tanker om “Mama Brown, Buksedragten & Genopstandelsen”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *