2

FullSizeRender 2

I sidste uge var jeg til Pre-Launch Event på Carré’s fine Jubilæums Kollektion i anledningen af deres 25 år. Det var en dejlig aften, og hvor er jeg forelsket i det hele. Carré har kun lavet ringe i deres Jubilæums Kollektion, og de er alle unikke ædelsten lavet af smeltet genbrugsguld. Der er en ring til alle typer og stilarter – det elsker jeg!

FullSizeRender 4

FullSizeRender

Jeg var særligt begejstret for denne ring – en “beryl” sten, der funklede akkurat som en kanariegul diamant [min drøm af en forlovelsesring, siden jeg var en ung tøs, og håbløs romantiker efter ALLE film, særligt “Pretty Woman”].

FullSizeRender 3

FullSizeRender 7

Jeg hjemtog nogle fantastiske ørestikker, med matchende armbånd, som jeg allerede har brugt flittigt. Det er det, jeg godt kan lide ved Carré: Deres smykker ligner ikke alle andres! Det er et unikt præg, og design.

IMG_5320

// Sæt fra Gina Tricot //

FullSizeRender 6

Tak til Carré for en luksus PRE-LAUNCH, og et stort tillykke med de 25 år!

Indlægget er ikke sponseret

2 tanker om “Mama Brown & Carré’s 25 års Jubilæum”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *