Det var en lørdag aften, og to verdenskvinder begav sig ud på deres favorit; mad og vin. Restaurant og vinbar er min absolutte favorit, om lørdagen, hvor jeg slipper alle vaner, og bliver inspireret ude, nyder atmosfæren, selskabet og den fantastiske følelse af frihed, ro og rum til bare at være!

Jeg har et seriøst crush på pink, som ikke kun fylder i mit soveværelse længere [I will show you, someday], men også i min garderobe. Her var det en velournederdel, der fandt en makker i denne top, på budget, hos Gina Tricot og dannede sæt, til ingen penge. Det var umuligt at modstå! Jeg følte mig som en prinsesse i det, og i en alder af snart 34 år, så må det siges, at være et magtfuldt sæt!

Jeg holder meget af at danne nuancer, i et outfit, hvorfor mit armbånd fra Elisabeth Of Scandinavia [kan købes hos Stilkompagniet, Skørping] er perfekt til pink. Det lyser op, og det gør mig glad! Det er dét, et outfit handler om, i min verden! Glæde, komfort og liv!

// Top fra Gina Tricot // Armbånd fra Elisabeth Of Scandinavia //

Sættet kan stadig, i skrivende stund, erhverves hos Gina Tricot; det er værd at gå sommeren i møde med! Lyserød er en dejlig sæsonfarve, og når kulør og sommerfregner sætter ind, bliver det ganske uimodståeligt at bære.

Jeg ønsker Jer glæde, energi og en dejlig uge!

XOXO

2 tanker om “Mama Brown, Elisabeth Of Scandinavia & Pink Velour”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *