Inviteret af GO’Communication


Jeg var onsdag aften inviteret til Food Styling Event, i Aalborg, med Sigdal Bakeri, som laver de lækreste knækbrød – også i glutenfri versioner.

Jeg er stor tilhænger af knækbrød, min mave elsker det, og jeg laver det ofte til frokost eller som mellemmåltid, fordi det er let, hurtigt og super lækkert.

Vi skulle, denne aften, food style Sigdal Bakeri‘s lækre knækbrød, og der var uanede muligheder, med lækre råvarer, bestik og stel fra Ikea | Aalborg, og alt for mange knækbrøds varianter at vælge imellem! Mine absolutte favoritter er de glutenfri, fordi min sarte mave har det allerbedst på lige nøjagtigt dem! Jeg finder dem i min lokale Netto, til info!

Jeg viser her min food styling på aftenen:


Penny Lane Café dannede rammerne, og lavede lækker mad til os, da vi var færdige med food stylingen af Sigdal Bakeri.

Her var utallige, lækre salater, uanset vegetar/veganer/kødæder, smuk kage, snacks, humus og masser af hjemmebagt brød og stenalderbrød. Det hele var så lækkert anrettet.

Her er så fin en atmosfære, og hyggelige rammer, til enhver anledning. Det var en superb aften, arrangeret af GO’Communication, og der manglede intet. Det var en skøn udfordring, networking og oplevelse.

Jeg havde et Bali-fund på og kan varmt anbefale Penny Lane’s Piña Colada! Se bare smilet:


Tak for invitationen til GO’Communication!

XOXO

 

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *