IMG_5560

// Kjole fra NELLY // Halskæde STINE A // Armbånd CARRÉ //

Fredag aften stod den på stensikker pigehygge, et glas vin, og koncert, på een af mine Aalborg-yndlinge Café Ulla Terkelsen. Der har været Blå Festival, i byen, og i den anledning spillede SoulKompagniet denne fredag aften. Stemningen var skøn, summende, glad og munter. Det var helt anderledes end den sædvanlige “jeg-taler-kun-med-dem-jeg-kender” Aalborg attitude [ja, undskyld – men den eksisterer altså!]. Der var ægte glæde til stede!

FullSizeRender-3

FullSizeRender

Jeg har rigtig meget på programmet frem til 1. oktober – det bliver helt fantastisk, og sammen med min butik, eatlow, bliver dagene travle, på den gode måde, og forhåbentligt gider I læse med på det hele – jeg kan nemlig slet ikke lade være at dele.

Jeg er taknemmelig over en dejlig weekend, takket være veninderne, Ulla, SoulKompagniet, vinen, maden, vejret og mine medmennesker, der var glade og rare. Tak for det og Jer!

Nu venter en ny start – mandag er en ny uge, ny begyndelse, så start den GLAD derude!

XOXO

Indlægget er ikke sponseret.

IMG_5565

IMG_5572

// Halskæde fra STINE A //

6 tanker om “Mama Brown, Fredag & SoulKompagniet”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *