Udsigten fra Babette Guldsmeden på 5. sal.

Lørdag morgen startede jeg bilen, smed tasken i bagagerummet og satte kursen mod København. Jeg trængte til en inspirationstur. En stund væk fra livet på repeat, som selvstændig, og dét her virker for mig!

 

 

Jeg landede i høj solskin, med taget nede på bilen, til en fantastisk dag i hovedstaden. Jeg tjekkede ind på Babette [red. Bredgade 78, København], hvor de har en super service – nemlig parkeringsplads i gården bagved. Det kunne ikke være nemmere, kun toppet af den varmeste velkomst i receptionen.

 

 

Jeg boede på øverste sal, i éen af deres suiter, på samme sal som hotellets spa. Her var vitterligt alt, hvad et travlt arbejdshjerte måtte begære – badekar, udsigt, bar, gigantisk seng og endda plads til at arbejde [bare lidt mere].

Dagen gik med shopping, afslapning og masser af inspiration. Jeg nød tiden, alene, med musik i ørerne, masser af kilometer i benene, og bare at være. Det har taget mig snart 4 år at finde mig til rette i det her selvstændigheds univers. Opladning er nøgleordet. Når jeg flytter mig fysisk, så flytter jeg mig også psykisk – jeg siger det igen, og igen – for det virker. Mit energiniveau er på max, efter sådan en tur, og det giver maksimalt til helheden hjemme i hverdagens trummerum – både som kvinde, veninde, datter og chef.

Frokosten blev indtaget hos Sanders Kitchen; imens folk kæmpede bravt om pladserne ude i solen, trak jeg mig inden for i en tom restaurant og nød lidt stilhed, et glas Chardonnay og en fantastisk marokkansk salat. Som altid faldt jeg i snak med personalet, og det er også spændende at tale med dem om deres mad, drift og hverdag. Jeg vækster altid på erfaring og historier, fra andre, og jeg nyder, at jeg får lov at lytte. Det var en eventyrlig stund, og jeg mindes den stadig.

Aftenen bød på rødfisk, grøntsager og mere Chardonnay hos Ravage. Det var travlt, ventetiden meget lang, men super fantastisk mad og service. Der var god, højrøstet stemning, denne lørdag aften, og jeg fik lagt øre til mere end éen god røverhistorie.

København pulserer nærmest – og det kan næsten blive for meget for mig, hvilket sikkert er grunden til, at jeg ikke er bosat dér. Det går meget stærkt! Alting! Og larm, energi og travlhed er skruet op med dobbelt så meget i hovedstaden, som hér i Aalborg. Det har også sin charme – og jeg nød forandringen i fulde drag.

Jeg endte på værelset omkring midnat til en tur i badekar, masser af skum, en kold cola og et kæmpe smil på læben. Det var opladning på højt plan.

Natten blev nydt i en helt fantastisk seng med den lækreste madras jeg, til dato, har sovet på, og jeg vågner så udhvilet, at selv receptionisten nævner det til morgenmaden. Der ér ikke dét et karbad og en god madras ikke kan klare!

Morgenmaden på Babette; nemt at undgå gluten, laktose mm.

Stemningen på Babette er hyggelig, hjemlig, og boheme. Underdrevet luksus, som jeg vil kalde det. Du kan gå i baren, på restaurant, på café, på spa – hotellet har alt. Jeg er vild med, at jeg har det hele, lige dér, på hotellet – ligesom da jeg besøgte fx East i Hamburg. Alt under ét tag er skønt under et ophold, hvor afslapning er i højsædet.

For 2 år siden var jeg nyopereret, hjerteknust og bange for fremtiden. I dag rejser jeg alene, nyder at møde nye mennesker på min vej, og kender mig selv bedre end nogensinde. At elske sit eget selskab, sin egen tid, og have en lykkefølelse af rang, imens du gør det – det er livet for mig. Herfra kan det kun være bonus, hvad end må komme!

Jeg mindes min seneste inspirationstur, med kærlighed, og sender den videre ud til Jer: Må Jeres uge blive fantastisk, kærlig, ægte og varm!

XOXO

Når man holder for rødt lys ved d’Angleterre en søndag aften.

2 tanker om “Mama Brown, Guldsmeden Hotels & København”

  1. Årh jeg elsker dine rejse posts her på bloggen! Det er de skønneste historier de bringer frem på den mest fantastiske måde! ❤️ Den tur lyder som en drømmetur, og det er SÅ sejt, hvor langt du er nået på de 2 år med dig selv! DU ER SÅ AWESOME! Tak for dig!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *