SIDE Hotel, Hamburg

SIDE Hotel, Hamburg

Elsker du Hamburg lige så højt som jeg?

Jeg elsker at tage til Tyskland, når jeg skal koble af. Det er nemt, hurtigt, og der er så meget at lave! I dette indlæg vil jeg komme med mine favoritter – og gode bud på, hvad der er skønt at lave, when in Hamburg!

SIDE Hotel ligger perfekt. Tæt på alt! Shopping, Alsterhaus, Neuer Wall, Chanel, Mango, Zara, Gucci etc., etc. Hotellet er lækkert, rent og så er der styr på tingene. Der er bar og restaurant, som gerne laver mad og drikke til dig døgnet rundt, hvis du har en aften, hvor du ikke orker at skulle ud. Kvaliteten er høj til prisen og deres morgenmad er fulstændig fantastisk. Bonusinfo: De har spa og motionscenter, inklusive svømmerigtig pool.

Alsterhaus kunne jeg bruge dage i. Hér er alt hvad hjertet begærer – hvis du elsker alt dét, som er godt OG skidt for din krop. Fx alkohol, uanede mængder mærkevarer både inden for mode og mad samt vin. Bonusinfo: På lørdage er der smagsprøver på øverste etage, hvor du også finder éen af byens bedste sushi-restauranter, og østersbarer.

Atelier F. ligger lige ved Neuer Wall, og det er mit favoritsted, når jeg skal spise frokost. Her ér så hyggeligt, og indretningen er enhver interiørbevidst kvindes drøm. Bed om at få éen af deres hyggelige båse, hvis I er et kærestepar afsted. Det er helt unikt! Bonusinfo: Prøv deres muslinger i flødesauce!

fortsætter efter billederne

Atelier F., Hamburg

Atelier F., Hamburg

Caviar House & Prunier er byens bedste østersbar, som ligger i Alsterhaus på øverste etage. Det er helt unikt at sidde her, drikke et godt glas vin eller to, nyde østers, blinis og små retter, imens du sidder i en buzzende shopping atmosfære. Jeg kommer der hvér gang, jeg besøger Hamburg, og jeg er aldrig blevet skuffet! Bonusinfo: Prøv deres østers, kaviar, blinis med creme fraiche og deres vanvittige agurkesalat med wasabi til!

Stadt Bäckerei laver det lækreste brød, mest saltede kringler og mushy kage. Hér må du købe ind på hjemturen, så du har lidt tysk bageri til fryseren – det forlænger turen, minderne og madelskeren, inden i dig. Bonusinfo: De laver en virkelig lækker to-go kaffe til din shoppingtur!

Pfeifen Tesch ligger i en sidegade ved Alsterhaus (hjørnet ved Nivea butikken). Hér får du den ultimative cigar- og pibe oplevelse, hvis du er til dét – eller din mand, venner eller familie skal have en virkelig veltænkt gave! Bonusinfo: Bed om at få pakket dine cigarer forsvarligt i en pose, der holder fugtigheden.

More Than Champagne Bar ligger i Alsterhaus, de har både flasker du kan købe med hjem, og du kan smage udsøgte bobler i flere varianter. Alsterhaus har flere champagnebarer, men denne er ikke “specifik” og rummer både bobler og vin; det perfekte sted at slutte sin shopping oplevelse af på! Bonusinfo: Prøv deres Ruinart varianter, de er veltempererede hér.  

fortsætter efter billederne

Stadt Bäckerei

Pfeifen Tesch

Caviar House & Prunier – Alsterhaus

Der er mange ting at se og lave i Hamburg. Shoppingen hér er fantastisk, og Neuer Wall og Alsterhaus er mine favoritter! Prøv også baren på Cloud’s & Heaven’s Nest, eller 20up Skyline Bar, sushi på Hotel East, en 3 retters på Die Bank, fransk mad hos Café de Paris eller den hemmelige bar Le Lion!

Men. Mit absolutte favorithotel er SIDE Hotel, pga beliggenhed og morgenmad. Se bare billederne hérunder. Jeg håber, at du fandt lidt inspiration til din næste tur til Hamburg!

God tur!

SIDE Hotel

 

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *