img_9959Leopard Abaya fra Tales of Rebels, der forhandles hos Stilkompagniet

Hamburg er éen af mine favoritter, når jeg skal væk i en weekend. Jeg har været heldig at besøge byen, i juletiden, de sidste 2 år – og jeg savnede helt at komme afsted. Det er en smuk by, og jeg blogger mere derfra snart! Billederne hér er skudt på hotellet SIDE.

Jeg har ventet, spændt som en flitsbue, på ovenstående leopard-drøm-af-en-dronninge-kåbe. For det er, hvad den ér. En sand drøm, der kan få enhver kvinde til at føle sig helt unik – blot ved at bære den. Tales of Rebels står bag det smukke design og har til huse i Dubai. Jeg har fulgt med siden begyndelsen, og jeg er lykkelig over, at Stilkompagniet nu er dansk forhandler af mærket.

img_9950

Jeg har stylet den til en aften i Hamburg, hvor vi skulle på restaurant og på cocktailbar. Derfor valgte jeg sort, blonder og hæle i lak, da det går til det meste. Lidt dæmpet til leoparden, men alligevel stilfuldt og mere festligt.

Det største plus, ved denne leopard-abaya, er at den kan styles med alt. Jeans og t-shirt. Nederdel, flabede strømper og blondechemise. Læderbukser og skjorte. Du kan bruge den, som kjole, med et taljebælte og flotte strømper. Mulighederne er mange – og det er det absolut mest fantastiske ved denne lækre sag. Den kan alt.

img_9955

// LEOPARD ABAYA Tales of Rebels // BUKS 5Units // TOP Moss Copenhagen // ØRERINGE Carré //

Jeg kommer til at bo i denne abaya hele vinteren. I min magiske kappe. Den kan alt, styles til alt, alle lejligheder, samtlige fester, samtlige events. Den burde bo i enhver kvindes klædeskab. Sprede magi. Glæde. I alle kvinders klædeskabe.

Har du spørgsmål, til denne, så står Stilkompagniet klar til at hjælpe dig. De er meget servicemindede, og så elsker jeg, hvor meget de brænder for deres fag: Se deres webshop lige her.

Hav en dejlig, magisk uge fuld af skøn energi!

XOXO

img_8024

Indlægget er lavet i samarbejde med Stilkompagniet.

4 tanker om “Mama Brown, Hamburg, Tales of Rebels & Stilkompagniet #3”

  1. wauw du ligner en drøm… – jeg vil også ha’ sådan én,,, og sådan nogle lak sko… ha ha… Jeg har endnu til gode at bo på Side… vi har kun spist der flere gange og har besluttet os for, at næste gang vi skal til Hamborg… så skal det være der. Det ligger så centralt og er så fedt.

  2. Du er skide smuk, billederne er fantastiske og det var en vidunderlig tur! <3 😊

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *