//KJOLE H&M // BÆLTE Heartmade // STØVLER Isabel Marant //

Jeg håber, at I alle har haft en skøn weekend. Jeg har nydt min, som har stået på et mix af arbejde, photoshoot i Aarhus og en gourmet oplevelse i min egen by Aalborg. Der er nået meget, og det har været en sand fornøjelse, det hele, og jeg glæder mig til at vise Jer mere.Billederne her er mig. Hele mig. Lige som jeg er skabt. Og jeg er 33 år gammel i skrivende stund. Jeg får mange kommentarer med på min vej. Også spørgsmål. Mest holdninger. Alle til min person – som opfattes gennem sociale medier og bloggen. Det er mit valg, at jeg er offentlig, at jeg har et drive, en passion, og at jeg deler det. Men jeg er altså bare mig.

Billederne er et klik fra en heldig virkelighed. Redigeret med lys- og farvesætning. Det er stadig bare mig. Et glimt. Men jeg er stadig bare mig.”Har du fået lavet dine læber, og hvor?”. “Du har jo silikone bryster”. Det er bare et par af de sætninger, som jeg har fået tildelt, som jeg ville give dagens lys her. De andre er for grimme i deres sprog. Det er trist.Vores nutid har rykket vores grænser. Især fordi vi ånder og lever online, og er visuelle som aldrig før. Der “trolles” bag en hemmelig profil, så man kan spørge om ting, uden ansvar eller afsløring af identitet. Personen [mig] står for skud, som måleskive for en pil, affyret af et menneske, som ikke længere mærker, at grænsen er overskredet.Jeg kender sandheden – jeg ved, at jeg står lige som min mor og far har skabt mig, så det påvirker mig ikke – jeg har ikke noget at skjule, for jeg har ikke fået lavet mine bryster, mine læber eller andet, som fremmede mennesker påståeligt siger, at jeg har. Og dem der virkelig får lavet noget – er det ikke ligemeget? Det er deres sag. Det kan ikke hidse mig op.Husk at sociale medier blot er brudstykker fra perfekte glimt.

Det er ikke lig med den konstante virkelighed. Og har du en holdning, men ikke noget pænt at sige, så overvej dine ord nøje. Negativitet får ingen taletid hos mig, og jeg sletter alle negative kommentarer på bloggen – jeg nægter at deltage i at give hyklere taletid. Jeg hylder det positive – for det får ting til at gro, tro og stråle.I disse plastiske tider kan ting sagtens være naturlige, og er der noget, der er flot, behøver det ikke være “lavet”. Det er ondsindet og en dum tilgang til vores medmennesker at tro det.Med disse tanker ønsker jeg Jer en skøn uge med masser af energi og kærlighed – også næstekærlighed!XOXO

 

7 tanker om “Mama Brown, Heartmade & Social Media”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *