Produkter modtaget i gave af HH Simonsen til test


Jeg har i 5 år brugt børster udelukkende fra HH Simonsen, og da jeg blev spurgt, om jeg ville teste 2 nye børster, var det ikke en svær beslutning. Jeg har fået meget langt hår, på kort tid, og jeg trænger virkelig til noget kræs til mine lange lokker!

Jeg har testet 2 børster: Wonder Brush og Gloss Midi Brush.

De kommer til salg i frisørsaloner, i hele landet, fra juni måned.

Test af Wonder Brush: 

Alene det smukke træ er indbydende. Organisk, smukt – og man føler sig straks forkælet allerede ved udpakningen. Det er den smukkeste børste, jeg nogensinde har ejet!

Wonder Brush er skabt til at tage sig godt af hår og hovedbund. Den er udstyret med vores særlige Smartflex børstepigge, der er utroligt eftergivende og beskytter mod både spaltede spidser og knækkede hår – og minimerer ubehaget ved at få redt filtret hår. Piggenes runde knopspidser masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene.

Denne børste er perfekt til de store gennembørstninger morgen og aften; jeg har ingen filtrede spidser, og den glider gennem mit hår, som var det en leg! Denne børste vil blive min foretrukne, når det gælder udredning efter vask – og hver morgen, når jeg står op, samt inden jeg går i seng og reder fx en hestehale eller knold ud. Grebet er suverænt, og dens størrelse er perfekt til dig med lange lokker!


Test af Gloss Midi Brush:

Denne børste er væsentligt mindre end Wonder Brush – og det gør den perfekt til fx styling! Hér mener jeg fx føntørring og glatning af håret.

Midiudgaven har alle Wonder Brushens kvaliteter, men i en mindre udgave.

Wonder Midi Brush er skabt til at tage sig godt af hår og hovedbund. Den er udstyret med vores særlige Smartflex børstepigge, der er utroligt eftergivende og beskytter mod både spaltede spidser og knækkede hår – og minimerer ubehaget ved at få redt filtret hår. Piggenes runde knopspidser masserer hovedbunden og stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene.

Den kan det samme som Wonder Brush – jeg synes blot at størrelsen gør sig bedre til styling. Både føntørring og glatning med glattejern fungerer perfekt – den får alle strå med, og den sørger for, at stylingen glider som en leg!

Begge børster kan anbefales varmt!


Opsummering:

Køb Wonder Brush hvis du mangler den perfekte redning af dit hår – og det er langt.

Køb Gloss Midi Brush hvis du mangler den perfekte brøste til styling af dit hår – hvad enten det er langt eller kort. Har du kort eller pagelangt hår kan denne sagtens fungere som en allround børste til det hele!

Alle HH Simonsen’s børster kan findes lige her. De lander i frisørsaloner, landet over, fra juni 2019.


 

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *