Jeg har oplevet Venedig mange gange. Lige siden jeg var en lille pige, rejste hele min familie til Italien – faktisk siden 2 års alderen og op til jeg blev 18 år. Jeg returnerede, på en dagstur, under min uges ferie i Italien i maj – men var ikke i tvivl om, at jeg skulle tilbage og opleve meget mere. Jeg har aldrig oplevet at bo hér – og det har været et ønske – længe.

Onsdag – 3 dage før min 35 års fødselsdag, går turen igen til Venedig. 4 effektive dage venter på mig i Italien. Hotellet Hilton Stucky, som ligger 10 minutter, i vand-taxa, fra Markuspladsen, er eftersigende det bedste i Venedig. Udsigten er ikke til at tage fejl af, og det ligger i et roligt område med egen vand-taxa, der sejler hele tiden.

Udsigten fra Hilton Stucky’s tagterrasse.

Her ventes på hotellets vand-taxa. Vandet er travlt – og spændende!

Det fungerer super godt med at komme til- og fra hotellet. Det er nemt at koordinere, og der går rigtig mange ture ud fra Markuspladsen, hvor vand-taxaen ligger til, hvis man ønsker dét. Hér kan en dagstur til Murano anbefales, som ligger kun 15 min med direkte båd fra Markuspladsen. Murano blev besøgt på min 35 års fødselsdag, hvor frokost og bar-hygge på en vaskeægte italiensk bar, blev indtaget.

KIMONO Tales of Rebels | KJOLE Neo Noir | SKO Oh! by Kopenhagen Fur

KJOLE RavnRavn | SKO Oh! by Kopenhagen Fur

KJOLE RavnRavn | RING EOS

Caffé Florian er et must try på Markuspladsen!

Venedig kan udforskes, som man ønsker. Jeg kalder det “junglen med de små kanaler”, fordi det vitterligt er en jungle at finde rundt, og du aldrig ved, hvad der venter omkring det næste hjørne. Dog er det altid nemt at finde tilbage. Tag et kort med, fra hotellet, eller brug din kortfunktion på din mobil, og kast dig ud i det. Hér er så meget at se!

Things to try in Venice

 1. Spis på Caffé Florian på Markuspladsen [Venedigs ældste café siden 1720].
 2. Udforsk de små gader for unikke restauranter langs kanalerne.
 3. Drik Italiens signatur drink Aperol – de er mestre i at lave dem.
 4. Se Rialtobroen og oplev den intense atmosfære af mennesker.
 5. Besøg shoppingcentret Fondaco Dei Tedeschi.
 6. Se Markuskirken og Klokketårnet, på Markuspladsen, men vær opmærksom på ekstrem kø, så kom tidligt.
 7. Oplev Markuspladsen, om aftenen, når mørket falder på – du bliver forelsket i Venedig påny.

Tilbage til Hilton Stucky’s største fordel: Tagterrassen. Eller SkyLine Rooftop Bar, som den hedder. Som gæst på hotellet får du service i form af håndklæder ad libitum, fri adgang til poolen og hér kan du enten sole eller slappe af i baren, med udsigt til hele Venedig, imens barens søde personale springer og hopper efter alt dét, du ønsker.

Jeg oplevede både tagterrassen by day, og by night, og det var ren magi. Min fødselsdag sluttede dér, med en Aperol, og udsigt over Venedig, hvor det lynede henover sky-line efter et skybrud. Helt unikt.

På tagterrassen, i baren. Poolområdet ligger bagved.

De 4 dage gik, på magisk vis, og jeg nød dem i fulde drag. Det at udforske Venedig, bo dér, og tilmed også se det hele fra toppen – på ét af verdens bedste hoteller – det har været en oplevelse for livet.

Jeg har tilføjet videoer, oplevelser og meget mere på min Instagram, @mamabrown.dk, som ligger i “højdepunkter” lige under min profiltekst. Hér kan du finde meget mere inspiration.

Må din uge blive fuld af magi, solskin og god energi.

XOXO

6 tanker om “Mama Brown, Hilton Stucky & Venedig”

 1. Jeg har selv været i Venedig som barn, husker mest duerne og min lillebror min forældre havde i sele så han ikke stak af 😉

  Jeg kunne virkeligt godt tænke mig at opleve Venedig som voksen og få den mere kulturelle del ud af det, min kæreste har også snakket om at besøge byen. Må skrive mig hotellet bag øret hvis jeg skal booke en dag.

 2. Jeg døde af grin – duerne husker jeg også fra min barndom – det er dog helt anderledes nu, hvor bestanden holdes nede og man ikke må fodre dem 🙂

  Det er en perfekt kæresteby!!!! 🙂 Go, go, go! Og tillykke med Jeres nye hundebarn! 😉

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *