En skøn, regnfuld torsdag aften mødtes jeg med min veninde Vanessa, på SushiMania XO restauranten, hvor der var “Beer Tasting Night” med Hjort Beer, som er et lokalt bryggeri, i Nørresundby, med flere priser i ryggen.

Vi blev modtaget af et oplagt personale og indehaveren af Hjort Beer himself: Carsten! Aftenen skulle foregå således: 4 retter, lavet af SushiMania XO kokke, skulle parres med 4 Hjort Beer øl. Jeg var spændt – især fordi jeg glædede mig til at smage øl til min sushi i stedet for min gængse vin eller cocktail.

Det var en meget personlig aften, da ølsmagningen foregik ved hvert bord, når hver ret blev serveret. Carsten havde virkelig overskud, leverede sin viden så flot – og forståeligt. Hér var en iværksætter, som virkelig brænder for at lave god – og anderledes øl – og det var rigtig spændende at lytte til.

1. ret blæste både min veninde og jeg omkuld. Friteret grønt med uimodståelige sammensætninger af røget dressing og rogn.

2. ret var mindst lige så fantastisk: Asiatisk dampede boller med and og unagi sauce – en smagseksplosion af rang.

3. ret var gourmet sushi og det var så spændende at drikke øl hertil. Brown Bella, fra Hjort Beer, kan varmt anbefales, hvis du vil drikke en øl til din sushi hos SushiMania XO. Så fantastisk!

4. ret var chokolademousse, ristet karamel, guldbestøvede hasselnødder [som min veninde udbrød: “Næh, se! Der er guld på nødderne!”]. Sammen med tørret lavendel, og urter, sprang smagen til nye højder. En superb afslutning på 4. helt fænomenale retter.

SushiMania XO har Hjort Beer i sortiment, og kan nydes i restauranten fremover.

Både min veninde og jeg var imponerede. Et arrangement, som dette, gør mig glad – helt ind i maven. Jeg føler, at jeg bliver udfordret – inspireret. Og jeg kunne høre, at de andre gæster havde det på samme måde. Personlig ølsmagning, fra Hjort Beer, 4 unikke retter, fra SushiMania XO, tilpasset hinanden: Det var bare ren og skær oplevelse hele aftenen! Alle burde tage deres bedste ven, veninde eller kæreste med under armen til et suverænt arrangement som dette. Det er et skønt tiltag i vores 9000 Aalborg!

Jeg sluttede min aften med et afsnit på HBO, under dynen, mæt, glad og rig på oplevelse. Det er da dét, livet handler om!

Nyd Jeres uge derude!

XOXO

2 tanker om “Mama Brown & Hjort Beer Tasting”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *