I Sæby ligger en perle helt ud til vandet. Du er omgivet af vand, både inde og ude – og kun fantasien sætter grænser. Hotel Viking har alt!

Min veninde Liselotte, og jeg, ankommer fredag eftermiddag og bliver mødt af lækre bobler på værelset.

Glade og afslappede går vi til spa området. Her er både indendørs- og udendørs poolområde, sauna, dampbad, varme og kolde bade – også saltvand!

Har du lyst, kan du også booke spabehandlinger, til hele kroppen, hos deres dygtige kosmetologer.

Vi nyder lækker, kold hvidvin, som det søde personale kommer ned med, når du bestiller fra telefonen. Der er frugt, danskvand og kildevand ad libitum og du føler dig sørget for på alle måder.

Efter 3 dejlige timers afslapning i spa området, går vi på værelset for at klæde om; der venter nemlig en lækker 3-retters middag på os Hotel Viking’s helt egen restaurant. Der kan du også komme og spise uden at bo på hotellet.

Maden, betjeningen og vinen er lige i øjet. Alt er så veltillavet, og niveauet er højt. Jeg synes virkelig, at de leverer denne aften. Vi går glade, mætte og en anelse tipsy tilbage på værelset til flere bobler og masser af pigehygge. Det er savnet – og så skønt at komme lidt væk – det burde alle gøre for sig selv af og til!

Tak til Hotel Viking for en skøn oplevelse, overnatning og overdådig service. Hver en ting blev nydt og værdsat.

Har du lyst til at overnatte på Hotel Viking? Så klik hér!

XOXO


 

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *