Indlægget er lavet i samarbejde med Hotel Viking, men meningen er min egen.

| KJOLE Tales of Rebels | BÆLTE Heartmade | TASKE Louis Vuitton |

Lad mig tage Jer med tilbage til den 7. februar 2018, hvor jeg besøger Hotel Viking, i Sæby, til deres unikke event “FIFTY SHADES OF YOU”, hvor der var inspiration til garderoben, samlivet og foredrag med sexolog, inden der blev serveret mad og forpremiere på den nye film i Fifty Shades trilogien. Her var vitterligt alt det, som kvinder elsker, denne aften! Helt fantastisk spændende!

Butik Provoke var éen af de mange udstillere, som bød på procenter og inspiration til eventet; hér kunne vi alle ose blandt standene, tale med indehaverne, få gode råd og se alt det nye, der rørte sig – imens Hotel Viking havde sørget for et glas kolde bobler som velkomst.

De fantastiske butikker, der medvirkede denne aften, skal have en særlig tak: UdenParfume.dk · SAR|Gulbæk · XObox · My Designer Bag · Provoke · Noget med Negle · OW Intimates · Hotel Viking.

Dette event var altså noget helt særligt, og jeg har sjældent hygget mig sådan – og blevet inspireret samtidigt. Hold øje med Hotel Viking’s Facebookside, da de løbende holder events!

Vi spoler nu tiden lidt frem: Forrige weekend tog jeg nemlig tilbage til Hotel Viking, for at overnatte, spise og nyde deres SPA.

Værelset var med havudsigt, og sengen var bare skøn. Der ventede morgenkåber og futter til os, på værelset, og så var det ellers bare at komme ned i deres SPA afdeling.

 

Hele eftermiddagen blev nydt hér, og jeg fik slappet af med et elsket, koldt glas hvidvin i hånden – som blev bragt af en sød medarbejder, blot ved at ringe via bestillingstelefonen, som er i SPA området. Det var altså ret luksus at plaske rundt og vente på sød betjening!

 

| NEDERDEL Ganni | ARMBÅND EOS |

Aftenen bød på en tur på restaurant, Hotel Viking’s helt egen, og her ventede en 3 retters menu. Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle forvente – jeg havde dog hørt gode anmeldelser hjemmefra.

Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte – eller hvor jeg skal slutte. Betjeningen var fantastisk, varm, opmærksom og humorfyldt. Maden var mindblowing. Retterne lavet til perfektion. Smagsnuancerne overgik alt. Denne restaurantoplevelse var – alene – værd at tage på Hotel Viking for at opleve!  Det var en skøn lørdag aften, med masser af gastronomisk inspiration, god atmosfære og veltilpasset vinmenu. Jeg tager hatten af; det var en udsøgt oplevelse!

Overvejer du at nyde Nordjylland, afslapning, SPA, gastronomi og hygge – under samme tag – så bør du unde dig selv en weekend på Hotel Viking.

Jeg takker for invitationen til både event, weekend og en helt unik oplevelse!

BOOK DIN HÉR!

XOXO

2 tanker om “Mama Brown & Hotel Viking”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *