img_0223

img_0228

Det er tid til vinterens fester og højtider! Det er altid i denne tid, at kvinder [især jeg] får en større iver efter glitter, glamour og sprælskhed, når det kommer til outfits.

Jeg er den største Stine Goya fan, og kjolen hér var bare på min “musthave” liste, straks de lancerede kollektionen. Den glitrer, glimrer, flagrer i vinden, og skriger af glæde! Stilkompagniet forhandler Stine Goya, både i fysisk butik, og på webshop, hvor kjolen her er fra.

img_0255

img_0242

Jeg har stylet kjolen med min denim Louis Vuitton taske, leopard hæle – som er en gave fra USA – og gør mig hele 196 cm. Som single pige kan det være lidt af en udfordring, at være det “tårnhøje helvede” men udfordringer er jeg heller ikke bange for! Det virker mere levende at blande materialerne – så tøv ikke – prøv dig frem!

img_0260

Halskæde fra Jane Kønig 

Halskæden er fantastisk: Diamant i forgyldet kæde, så fin og feminin, og jeg elsker den! Jane Kønig har ramt plet med denne – og jeg er så fantastisk glad for den. #diamondsareagirlsbestfriend

img_0272

KJOLE Stine Goya // TASKE Louis Vuitton // HEELS Chinese Laundry // JEWELRY Jane Kønig // JAKKE specialbestilt, unika

Jeg glæder mig enormt til vinterens fester iført denne lækkerhed. Vinteren er en dejlig tid, hvor vi tænder lys i mørket, husker at værdsætte de lyse timer, som vi tager for givet under sommeren. Vinteren skal lyse, bruges på at lade op, lyse op og fyre op under hyggen, festen, glitteren, glimmeren: Alt imens kjolen glimter og humøret er højt! Husk at nyde det!

Jeg ønsker Jer en fantastisk uge, derude!

XOXO

img_0264

6 tanker om “Mama Brown, Jane Kønig, Stine Goya & Stilkompagniet #4”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *