Produkterne er modtaget til TEST.

Jeg har en veninde, som går helt vildt meget op i koreansk hudpleje. Hun viste mig faktisk mærket Tonymoly, som er et kendt mærke i hele verden. Især deres masker er sjove, og de er et must-try! Jeg faldt over SuriSuri på instagram, og blev straks betaget af indehaver Maja Kim’s ultra fine, minimalistiske univers. Hendes billeder er indbydende, delikate nærmest, og giver en farlig shoppelyst, så pas på! Maja Kim er dygtig til at vise sin hverdag, tippe om produktbrug og være inspirerende – det er altid spændende at se hendes story på instagram – og hvilke ting der fremhæves. Jeg fik hurtigt en god snak med hende om produkterne, og jeg er nødt til at tippe Jer om hendes webshop, som er perfekt, hvis du mangler unikke gaver denne glædelige december.

Jeg har fundet disse sager fra NEOGEN [kendt for deres fantastiske peeling], INNISFREE [kendt for deres miljøvenlighed] og HEIMISH [kendt for deres rensebalm], som alle ligger i en rimelig ende af prisskalaen.  De er helt fantastiske gaver til pigen, som trænger til ekstra forkælelse – eller blot ville elske at udforske det koreanske beauty univers – som er så spændende!

Jeg vil især fremhæve NEOGEN’s Peeling Gauze – de fantastiske “pads” har jeg anvendt på min T-Zone og følelsen er fantastisk. Din hud er som silke bagefter – en fantastisk tanke til hende [eller dig selv] som trænger til ekstra pleje. Jeg vil også fremhæve INNISFREE’s Bamboo Mask – den efterlader en tør hud, der har brug for fugt, silkeblød, gennemfugtet og elastisk, inden du påfører din dagcreme [til kun 29,-!!].

Gør dig selv en tjeneste og kig SuriSuri’s fantastiske univers – jeg er så betaget af hendes produkter, og webshop, og jeg glæder mig til at forkæle mine veninder.

XOXO

6 tanker om “Mama Brown & Koreansk Hudpleje Fra SuriSuri”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *