Lene Bjerre kender de fleste danskere; jeg er selv vokset op i et vaskeægte Lene Bjerre hjem, som barn, med de velkendte lamper og lysestager all around. Det hittede i alle danske hjem! Datter af en dekoratør – det kunne ikke være anderledes! Lene Bjerre har virkelig fulgt med tiden, opdateret deres logo, deres kollektioner hitter som aldrig før, og de har succes i mange lande verden over.

Fredag havde de inviteret til lanceringen af deres SPRING/SUMMER 2019 kollektion – og til et kig i det nye showroom i Nibe.

Vi startede med en rundtur i showroomet, hvor kollektionen blev gennemgået, og vi fik indsigt i, hvor designet og inspirationen kom fra, imens vi nød et glas bobler. Der blev herefter serveret frokost, hvor vi hørte designeren Nanna Gomaa fortælle nærmere om SPRING/SUMMER 2019 med et fint oplæg.

Da frokosten var ovre, var der endnu et oplæg, af Heidi Svane, fra Lifestyle & Design Cluster. Det var enormt spændende – om udviklingen af online shopping, og fysisk shopping – og PR strategier for begge. Jeg elskede hvert sekund – her var virkelig foder til min sultne PR hjerne.

Dagen forløb så hurtigt, da det hele var så spændende; Lene Bjerre havde virkelig stillet et flot arrangement på benene, og der var også plads til at netværke med de andre gæster – både under mad og oplæg.

Det var et event, som jeg vil tænke tilbage på længe, og jeg vil råde alle til at følge med på Lene Bjerre’s voksende Instagramprofil lige hér – der er inspiration i massive mængder!

Tak til Lene Bjerre, de fantastiske talere, og de hårdtarbejdende medarbejdere, som gjorde alt for en fantastisk dag – og for invitationen!

XOXO

Smuk juleinspiration til bordet

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *