| Skjorte & Buks GANNI | Sneakers SOFIE SCHNOOR |

Det er altså for længe siden, at jeg har lavet et indlæg kun med outfit inspiration, så jeg var nødt til at vise Jer dette nye sæt fra Ganni.

Sæt-tendensen er stadig over os – faktisk mere end nogensinde – og jeg er den allerstørste fan! Jeg har en forkærlighed for ting, der matcher, og da jeg så det gudesmukke print, fra Ganni hos Stilkompagniet, måtte jeg eje det!

Den blå farve er perfekt til sommeren – selv efteråret også – og den er nem at style med de fleste farver. Jeg har stylet sættet med glitrende sneakers hér, men det er også nemt at opgradere, til en aften ude, med et par hæle til og et kig til en flot blondetop under.

Printet er fantastisk, og den blå farve er bare så vidunderligt sprudlende. Der er ikke noget, som kan få mig i godt humør, som farver og print!

Du finder sættet lige hér.

XOXO

 

9 tanker om “Mama Brown & Madam Blå i Ganni”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *