fullsizerender-11

fullsizerender-13

fullsizerender-14

På billederne: Området ved Stortorget.

Malmö er en af mine favoritsteder, når man trænger til en pause fra hverdagen. Det er nemt,  faktisk lige så nemt som at køre til København, for en weekend, bare lidt sjovere – hvis du spørger mig!

Jeg havde fået gode nyheder i ugen op til, hos lægen, hvor mine tal på blodprøver var gode, pånær det lave blodtryk jeg tilsyneladende ikke kan slippe af med, så var jeg fit for fight. Sygdom, og operation, er nu bekæmpet. Det skulle bare fejres, så jeg tog éen af mine bedste piger under armen!

Malmö er en by fuld af muligheder. Vi boede midt i herligheden i “Gamla Staden” ved Stortorget, hvor der er virkelig mange restauranter, barer og caféer – oven i hinanden. Her kan man altid slå sig ned til frokost, aftensmad eller et glas vin – for byens butikker, gågader og liv pulserer lige omkring dette torv.

fullsizerender-5

På billedet: 2 glas kølige hvidvin på en udebar på Stortorget.

fullsizerender-9

På billedet: Udsigten ned til “Stortorget” fra vores hotel.

En anden bydel, man skal og må udforske, er Davidshall. Her ligger den lækreste, franske restaurant, kaffebarer, vintagebutikker, blomsterbutikker man vil elske at gå på opdagelse i, og en stemning man ikke finder andre steder i verden.

fullsizerender-4

img_6144

fullsizerender

fullsizerender-2

Billederne herover er fra Davidshall. Det smukkeste, lækreste område. Man skal dog huske, at vintagebutikkerne kun tager kontant – det var jeg ærgerlig over, og gik glip af lidt lækkert interiør. Så husk de svenske dollars, folkens!

fullsizerender-8

I centrum, ved gågaderne bag Stortorget, er der altid boder med frugt, grønt og fantastiske blomster. Jeg fik mig et figentræ med hjem, herfra, af den sødeste mand, der ikke kunne tale hverken svensk eller engelsk. Men vi blev enige om at handle alligevel! Meget finurligt, og herligt, sted! Der ligger i øvrigt en kæmpe H&M ved denne store markedsplads – og caféer omringer den, så der er altid noget at lave hér. I dette område finder du også den smukkeste park, vandløb og natur.

fullsizerender-7

fullsizerender-6

fullsizerender-12

fullsizerender-10

Malmö er en dejlig by, nem at navigere i, og den byder på så meget, som man ønsker! En klar anbefaling herfra. Natur og storby er meget unik – det får du her.

Jeg vender stærkt tilbage med lidt spisesteder, som jeg kan anbefale i byen.

Hav en skøn uge – og husk at nyde den!

XOXO

fullsizerender-3

6 tanker om “Mama Brown & Malmö”

  1. Hvor ser det altså fantastisk ud! Jeg glæder mig virkelig meget til når kæresten og jeg tager til Malmø i oktober 😉

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *