IMG_8507

STINE GOYA kjole fra Stilkompagniet

Jeg er lige returneret fra underskønne Malmö, hvor jeg tilbragte en forlænget weekend. Jeg nød at komme lidt væk, og éen af aftenerne bar jeg min nye Stine Goya kjole fra Stilkompagniet. Modellen hedder “Balance” og jeg har efterhånden et par stykker i mit skab. De er fantastiske til både bare ben, og fest, samt strømpebukser, og hverdag. Det er en kjole, der har taget Danmark med storm – og med rette. Den er flatterende for de fleste, og sidder som støbt!

IMG_8522

IMG_8538

IMG_8564

Kjolen har masser af stræk, da den er lavet i den lækreste jersey-kvalitet, så jeg vil sige, at man skal tage den størrelse man normalt bruger, når man køber sig en “Balance” kjole fra Stine Goya.

Ellers sidder de dejlige piger hos Stilkompagniet altid klar til at vejlede – både på instagram [@stilkompagniet] og på Facebooksiden.

Jeg glæder mig til at blogge mere fra Malmö & mine streetstyle-shoots iført Stine Goya.

Jeg ønsker Jer en masse glæde, energi og en dejlig, ny uge!

XOXO

IMG_8577

IMG_8573

Indlægget er lavet i samarbejde med Stilkompagniet

8 tanker om “Mama Brown, Malmö, Stine Goya & Stilkompagniet”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *