img_8278

STINE GOYA kjole fra Stilkompagniet

Malmö er et af verdens bedste steder til at lave streetstyle-shoot. Lyset er fænomenalt og omgivelserne spektakulære. Trænger du til inspiration til en lille getaway så husk at læse mit indlæg om Malmö lige hér.

Her er jeg i min anden nye kærlighed, og  Stine Goya kjole, fra Stilkompagniet. De lækre farver kan få enhver i hopla! Modellen hedder “Dove” og er noget så lækker. Materialet er kraftigt, falder fantastisk og så kan bæltet sagtens undlades, hvis man ønsker et mere “loose” look!

img_8280-1

img_8287

Den kan med fordel bruges over læderbukser til vinteren – med lækre støvletter – det vil jeg gøre. Den er nem at style – her har jeg sat hvide toner, men sort, sand eller beige er også en mulighed.

Størrelsen er almindelig, synes jeg, jeg bruger 36 og har på billederne en str. small på. Den er så ultra feminin, og nem at bære – og husk, at pigerne fra Stilkompagniet gerne sidder klar til at vejlede dig! Deres webshop er lige her.

img_8312

// Halskæde STINE A // Hæle ILSE JACOBSEN // Taske CHANEL [VINTAGE] // Øreringe CARRÉ //

Indlægget er lavet i samarbejde med Stilkompagniet

4 tanker om “Mama Brown, Malmö, Stine Goya & Stilkompagniet #2”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *