Sidste mandag var jeg inviteret til modeshow, hos interiør guruen Design Affair, med tøj fra Stilkompagniet – begge beliggende i Skørping. Sneen væltede ned, denne mandag, for der var selvfølgelig snestorm – selv om ingen troede på varslen – så kom den! Turen til Skørping var endnu mere smuk, snedækket, end den normalt er – éen af de bedste grunde til at tage dertil alle tider på året. Turen derud er så pokkers betagende! Jeg havde min blogkollega Liselotte med [jeg kalder hende bare Lise, hvilket hun hader], og hun kørte opmærksomt og forsigtigt, i hæsblæsende snevejr, imens jeg sang Løvernes Konge og lavede vilde historier om “dengang to bloggere strandede i Skørping, og byggede en iglo af sne, fordi de ikke kunne komme hjem”. Jeg synes selvfølgelig selv, at jeg var helt fantastisk sjov!

Vel ankommet til Skørping, i knæhøje snedriver, ventede varme, tapas og en masse glade kvinder, der var klar til en hyggelig, inspirerende aften med mode, interiør og pigehygge.

Design Affair er interiør på over 300 kvm. Parkering er ude foran, nemt og bekvemt, og så kan du finde de mest spændende ting hér. Denne aften var mit første besøg, hos dem, og jeg glæder mig allerede til at komme igen. De har så mange fantastiske mærker – og du kan bruge lang tid hér – perfekt til en udflugt med pigerne!

Efter vi havde spist de lækre tapas, drukket et dejligt glas vin, og sludret lidt, gik modeshowet i gang. Jeg har taget billeder af mine favoritter, som du kan se herunder: De forhandles alle hos Stilkompagniet, og de kan både ses i butikken samt på deres webshop.

Pink kjole fra Baum Und Pferdgarten | Støvler fra Shoe The Bear

Kjole fra Ganni | Hæle fra Shoe The Bear

Kimono fra Sissel Edelbo | Slippers fra Shoe The Bear

Kjole fra Baum Und Pferdgarten | Sneakers fra Shoe The Bear

Tee fra Co’Couture | Strik fra Baum Und Pferdgarten 

Kjole fra Baum Und Pferdgarten | Støvler fra Shoe The Bear

Sæt fra Baum Und Pferdgarten

Min absolutte favorit: Sweatshirt og Nederdel fra Heartmade

En kjole, så unik, at jeg stadig drømmer om at eje den – fra Heartmade

Modeshowet var så gennemført fra Stilkompagniet. Omgivelserne var perfekte – og lyset var så godt til billeder – hvilket jeg vægter tungt, for jeg vil så gerne inspirere Jer derude med de flotte styles. Det hele var så spændende sat sammen med sko, støvler, hæle og accessories.

Jeg havde selv min nye kjole på, fra Stilkompagniet – også fra deres nye mærke Ganni – og jeg elsker den. Jeg er en sucker for wrapkjoler, og denne hér har et lille slæb, som giver den fineste detalje. Du finder den lige hér.

ARMBÅND Malene Birger & EOS

Jeg efterlader Jer med verdens sejeste kat, der boede hos Design Affair, og som passede perfekt ind alle steder i det fine interiør. Jeg nåede desværre ikke at få hans navn, men det satser jeg på at råde bod på, næste gang jeg besøger butikken i Skørping!

Jeg takker Stilkompagniet og Design Affair mange gange for invitationen, og en uforglemmelig mandag aften, i snestorm, med en masse god inspiration!

XOXO

 

4 tanker om “Mama Brown & Modeshow med Stilkompagniet & Design Affair”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *