| KJOLE GanniSTØVLER Shoe The Bear |

 

BRILLER CrossEyes |

Min weekend startede med en god nats søvn. Dernæst stod den på ærinder, i en klemt trafik, så da jeg endelig indtog Napa Lounge [red. Vesterå, Aalborg] med en masse lækre bloggers/instagrammers, til netværksmøde, var jeg både sulten og lettet.

Jeg har taget initiativet til netværksmøder et par gange nu, så os influenter [bloggers, instagrammers, online influenter] fra Aalborg, og omegn, kan sparre med hinanden. Fx har vi hjulpet en pige i gang med at blogge, og talt om algoritmer/trafik på vores platforme. Målet med netværksmøder er selvfølgelig at løfte hinanden og give hinanden brugbare tips, som vi erfarer i hverdagen. Jeg synes, at alt for mange influenter har travlt med at behandle hinanden som konkurrenter, kopiere hinanden, og være direkte uhøflige til events fx. Det gør jeg op med – og de piger, som jeg hidtil har mødt til disse netværksmøder, er bare fantastiske. Så hjælpsomme, søde og inspirerende! Jeg håber, at flere tager initiativer til disse møder – og jeg kan varmt anbefale dig derude at gøre det samme, uanset hvad branche du befinder dig i.

Lækre tapasretter hos Napa Lounge

En fabelagtig cappuccino til dessert

Aftenen gik med kontorarbejde. Jeg sneg lidt sushi med mig hjem, og knoklede igennem til ud på natten. Jeg hygger altid i mine weekender, med frit valg af mad og drikke, og i hverdagen træner jeg, spiser efter en plan, og har fuld fokus. Det virker virkelig for mig. Man skal huske balancen, og at give sig selv fri – selvfølgelig skal tingene ikke overgøres – hverken i den ene eller den anden retning. Livet skal nydes, men det er også vigtigt at passe på sig selv.

Søndag var jeg på udflugt til Dronninglund Slot, hvor der var en specialudstilling med kunst på hele slottet. Man kunne både gå rundt i kælderen, og på selve slottets værelser mm., hvor der blev fremvist kunst. Det var fantastisk at opleve slottets atmosfære samtidigt – en helt særlig stund.

KJOLE Ganni |

Når man matcher maleriet på væggen dér

Resten af dagen gik med vin, hygge og god mad. Lige som en søndag bør være. Jeg har nydt et par dejlige fridage, og jeg er klar til at tage fat igen. Det er vigtigt, for mig, at jeg får ladet op.

 

Der er så meget spændende i Aalborg, og omegn, hvis blot du opsøger det. Dronninglund Slot, og kunsten dér, er noget jeg vil huske længe.

Jeg håber, at I alle har haft en dejlig weekend!

XOXO

4 tanker om “Mama Brown, Napa Lounge, Kunst & Weekend”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *