​SKJORTE fra RUE de FEMME · SHORTS fra H&M · BÆLTETASKE fra Gina Tricot · SOLBRILLER fra Ganni

Jeg har aldrig sat mine 183 cm på en festivalplads. Det vildeste, musiske, har været Grøn Koncert, eller blot en enkelt koncert ad gangen. Men i år har jeg brug for at flytte grænserne, kan jeg mærke, og komme ud af min komfortzone. Så da jeg fik fingrene i en lørdagsbillet til nabobyens Nibe Festival, sprang jeg i de korte shorts og sneakers, klar til en dag med fulde folk og god stemning.

Jeg var meget taknemmelig for at høre Lis Sørensen, TV2 & GNAGS, som betyder rigtig meget for et 80’er barn, som jeg, men fik også fornøjelsen af Phlake og Alex Vargas. Folk var søde, alle hyggede sig, og det var en dejlig dag.

Mine veninder var blevet forhindret, så jeg tog min niece med, som i den grad hyggede sig med sin moster. Det var dejligt at have sin – nu meget voksne – niece med til en god, solrig festival med masser af god musik, stemning og hygge. Jeg nyder virkelig de dage, for det er sjældent, at jeg har en hel dag at give af.

Jeg er ikke vild med fadøl, vodka med juice eller sodavandsdrinks, så jeg blev glad, da der var både hvidvin, champagnebar, god kaffe og gode gamle Galliano-shots! Jeg var utraditionel, selv til festival, og det fungerede bare perfekt! Denimshorts og champagne – jeg elsker kontraster! #fnis

Jeg kom virkelig ud af komfortzonen, i går, til Nibe Festival. Det er sundt. Også når man bryder sig meget lidt om offentlige toiletter, lugten af fadøl, alt for mange mennesker på ét sted – jeg trængte til det! Og i dag er jeg 10 cm højere på en herlig oplevelse!

Tak for en dejlig lørdag Nibe, og tak til Lis Sørensen, især, som tog mig helt “hjem” [og som har spillet sød musik hele dagen, her i mit lille hus]; det var en fornøjelse, at skubbe lidt til mine grænser!

XOXO

2 tanker om “Mama Brown & Nibe Festival”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *