Produktet er modtaget, i gave, til test.

Det varer ikke længe, så skal jeg på mini-ferie i Italien, i anledningen af min halvrunde 35 års fødselsdag. Solbeskyttelse, til min hud, er bare nøgleordet. Jeg får pigment hurtigere, end du kan sige “sommerferie”. Du har sikkert læst min 12 Week Challenge, med Nimue, i foråret, hvor jeg kickstartede min hud med stor succes.

Dette nye produkt, Environmental Shield SPF 50 er det første produkt, indeholdende det revolutionerende antioxidant molekyle cyanoacrylat. Environmental Shield SPF 50 danner en barriere mellem huden og de skadelige, miljømæssige stressfaktorer. Kombinationen af en polymer med metaltiltrækkende egenskaber, forhindrer interaktionen mellem giftige metaller og huden, hvorfor huden beskyttes mod frie radikaler og oxidativ stress.

Environmental Shield SPF 50 sikrer høj beskyttelse mod de vigtigste årsager til ældning før tid:
• Det komplette lysspektrum – UVA, UVB, infrarødt lys, blåt lys
fra mobil, tablet, computer (HEV-lys)
• Forurening (smog, luftforurening, røg)
• Miljømæssige stress faktorer (pollen, vind, snavs, luftfugtighed,
skiftende årstider)
Jeg glædes enormt over en høj solbeskyttelse, hele sommeren – og på min ferie! Jeg er super glad for konsistensen, som er fugtgivende, men på ingen måde tyk, og klistret, som normal solbeskyttelse ér. [Hvilket jeg på ingen måde magter].
Helhedsindtryk af Environmental Shield SPF 50: 
Min hud er fugtet, ikke fedtet. Den er let at smøre ud, og den føles også let på huden – selv under make up. Det er en anbefalelsesværdig solbeskyttelse, til dig over 25 år, som ønsker at passe på dit ansigt i sol og miljø, mod ældning, pigment og solens skadelige stråler.
Praktisk info:
50 ml – vejl. kr. 469
20 ml – vejl. kr. 239
Nærmeste forhandler anvises på telefon 33 32 33 22

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *