Jeg har haft den skønneste weekend! Og dét selv om jeg havde tandpine efter en god omgang i ringhjørnet, hos Doktor Tand fredag morgen, og fik en hævet ankel [jf. klumpfods størrelse!] efter en allergisk reaktion på et insektstik fredag aften, 10 minutter før min veninde og jeg forlod den café, vi sad på – just my luck. Alligevel var den her weekend bare dejlig, for jeg havde ingen planer! Jeg skulle være hjemme, og endelig have en weekend med komplet ro på; hvor var det dejligt!

Jeg har lavet et nyt påklædningsværelse derhjemme; egentlig har jeg voteret længe, med mig selv, om jeg skulle lave et påklædningsværelse/kontor eller erhverve mig en sofa, et tv og lave en stue. Jeg bor i et hus med 3 etager, og øverst har jeg intet haft i det, der ligner 1 år, fordi jeg aldrig er hjemme. Enten arbejder jeg i min forretning, eller også er jeg ude, og skal den stå på afslapning, så har mit soveværelse fuld adgang til Netflix og mine yndlingsserier; så sofaen var egentlig overflødig, tænkte jeg. Mine veninder mødes ikke for at se en film mere. Vi spiser, går ud eller oplever noget sammen. Derfor. Påklædningsværelse. Jeg har i den anden ende mit kontor, men allermest sidder jeg i stueetagen, hvor jeg har mit køkken/alrum. Det er favoritten at arbejde ved mit spisebord; sådan er det sikkert for mange. Nu har jeg udnyttet, at jeg er alene pt., og dermed blev det til et lidt mere egoistisk tiltag i mit hjem; jeg elsker mode, og det fylder jo enormt i min hverdag ved siden af min forretning. Det er min hobby, og det er faktisk dejligt med sådan et rum. Det nyder jeg. Jeg har indrettet det med lutter fund – altså secondhand/vintage. Det eneste nye er tøjstativet fra IKEA; resten enten havde jeg, eller købte brugt. Se fx. safaristolen. Jeg har ledt så længe efter den! Den blev min takket være @genbrugslopperneaalborg, som har den lækreste loppe-biks på Instagram. Det er blot et tip, hvis du er bosat i Aalborg eller omegn.

OUTFIT LØRDAG: Baum Und Pferdgarten t-shirt, Gina Tricot jeans, Gucci bælte, Fourrure sko & Núnoo taske

Søndag morgen lavede jeg morgenmad til min veninde, Nadja, inden vi skulle ned og kigge lidt loppemarked på Aalborg Havn hos LOPPER PÅ HAVNEN. Det havde jeg savnet, og vi havde ikke set hinanden i noget tid, så det var en stund, der gik lige i venindehjertet. Vi nød proteinboller, fra min forretning eatlow, drak kaffe og sludrede. Det er lige sådan en søndag morgen skal være!

Mit hjem er hovedsageligt indrettet med loppefund. Bordet har min far bygget, jeg har lige malet det hvidt og sat bænke dertil, fra Søstrene Grene, og store lammeskind fra IKEA. Der skal ikke særligt mange midler til, for at lave et livligt hjem, hvis man er til dét.

​Loppemarkedet var suverænt, og jeg fandt så mange fine sager; blandt andet den fine olielampe og fine pilea planter! Der var spækket med folk, solen var fremme, og det bugnede bare med lækre retro fund og tøj. Det er ingen hemmelighed, at jeg virkelig elsker loppefund; engang var min bolig helt klinisk, minimalistisk og sort/hvid. Nu er det nærmest en tosseanstalt, proppet med herligheder, farver, kunst og især PINK. Der er virkelig sket noget i min bolig, og jeg elsker, at jeg følger mit hjerte, når jeg indretter nu. Det skal ikke være pænt; det skal være fuld af glæde og liv!

Jeg sluttede søndagen med mad i sommerhuset med mine forældre, hvor jeg nød et glas vin og virkelig lækker sommermad i solen. Det her var en weekend, der gik i hjertet på alle måder, selv med en smule tandpine og en gigantisk klumpfod; livet er hvad man gør det til, og jeg elsker det!

Mandagen er i fuld sving, jeg er i min forretning, og det er jeg hele ugen, indtil weekenden igen banker på døren – and so are the days of our lives! Nyd Jeres derude!

XOXO

​OUTFIT SØNDAG: Jacqueline De Yong sæt, Heartmade bælte, Kenzo sko, Ganni solbriller.

4 tanker om “Mama Brown, Nyt Rum, & Weekend i Juli”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *