Picture this: Min lokale blomsterdame kommer ind i min madbutik med favnen fuld af blomster. De er gudesmukke. Og pink. Jeg elsker jo pink. Jeg smiler. “Er den til mig?!”. Hun svarer ja, hvis jeg altså hedder Linda – og det gjorde jeg jo. Jeg fniser som en 15 årig pige til sit første hal-bal. Hvem mon sender MIG blomster? På en fredag?! Har jeg mon en hemmelig beundrer?! MIG?!

Jeg flår kuverten op, og læser en dejlig hilsen, om forbedret, reformuleret, økologisk læbepleje fra EOS. Og jeg griner højlydt. Ingen beundrer, men masser af forkælelse. Fantastisk idé, fantastisk setup og hvilken dejlig surprise denne fredag eftermiddag!

EOS har reformuleret deres læbepleje, så det nu er 100% økologisk, og det er jeg pjattet med. I kosmetik giver det mening med økologi, de fleste steder, og med indhold som sheasmør, kokos- og jojobaolie, så synes jeg at det giver den helt rigtige mening!

Jeg skal fornøje mig med varianterne Sweet Mint, Strawberry Sorbet og Pomegranate Raspberry – og jeg tager det som en kærkommen læbe-forkælelse til vinteren i dejlige Danmark!

Tak til min hemmelige beundrer EOS for en lækker, økologisk surprise!

XOXO

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *