


Restaurant à terre i København.
På Tordenskjoldsgade, lige ved Kongens Nytorv, ligger Yves Le Lay’s à terre.
Fuld af forventning, denne onsdag aften, indtog jeg “table d’hôte” – spisebaren, hvor jeg fik:








Menu Quotidien:
l’Étagère:
Udvalg af amuse bouches.
Orientale:
Hiramasa, porre & wakamé tang.
Canette aux agrumes:
Grillet and, kåldolme & citrus.
La Martiniquaise:
Chokolade, passion & banan.
Maden var fantastisk – med sidenoter og fortællinger. Særligt anretningen med snacks fik mad-hjertet til at banke – ligesom desserten gjorde det. Kombinationerne var magnifique – for lige at understrege på fransk manér.
Sidenote: Tak til den kvindelige tjener, der var så grundig og opmærksom – og gjorde min aften helt perfekt.
På vejen hjem nød jeg Hotel D’Angleterre og den skønne julestemning, hvor glæde og grin kunne høres fra skøjtebanen.
Det var, i sandhed, en magisk aften i december.
Tak for mad.
Book dit bord lige hér.
{Selvbetalt}

