Restaurant à terre i København.

På Tordenskjoldsgade, lige ved Kongens Nytorv, ligger Yves Le Lay’s à terre.
Fuld af forventning, denne onsdag aften, indtog jeg “table d’hôte” – spisebaren, hvor jeg fik:

l’Étagère: Udvalg af amuse bouches. 
Orientale: Hiramasa, porre & wakamé tang.
Canette aux agrumes: Grillet and, kåldolme & citrus. 
La Martiniquaise: Chokolade, passion & banan.

Menu Quotidien:

l’Étagère:

Udvalg af amuse bouches. 

Orientale:

Hiramasa, porre & wakamé tang.

Canette aux agrumes:

Grillet and, kåldolme & citrus. 

La Martiniquaise:

Chokolade, passion & banan.

Maden var fantastisk – med sidenoter og fortællinger. Særligt anretningen med snacks fik mad-hjertet til at banke – ligesom desserten gjorde det. Kombinationerne var magnifique – for lige at understrege på fransk manér.

Sidenote: Tak til den kvindelige tjener, der var så grundig og opmærksom – og gjorde min aften helt perfekt.

På vejen hjem nød jeg Hotel D’Angleterre og den skønne julestemning, hvor glæde og grin kunne høres fra skøjtebanen.

Det var, i sandhed, en magisk aften i december.

Tak for mad.

Book dit bord lige hér.

{Selvbetalt}

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *