BOCCANTINO CHARDONNAY BIO 2024 & GRØNTSAGSSUPPE MED POCHERET ÆG.

Hos Den Sidste Flaske får du den ondelynemig økologisk smæk for skillingen – og en vanvittig god hvidvin fra solrige marker i Puglia, Syditalien.

Kvaliteten af den hér hvidvin er uforskammet god til prisen, og med sine noter af citrusfrugt, fersken og mineraler, går den fantastisk til både snacks, grøntsager og fisk.

Husk! Du får -10% på hele baduljen med min kode “mama10” via dette link.

Haps en kasse hjem, leveret til din hoveddør, og åben en flaske til min grøntsagssuppe med pocheret æg:

[2 personer]

2 æg fra en glad høne

1 håndfuld hakket forårsløg

2 håndfulde hakket grønkål

2 bagekartofler, hakket i grove tern

4 gulerødder, hakket i grove tern

2 porrer, skåret i tynde skiver

400 ml grøntsagsbouillon

2 dl Boccantino Chardonnay Bio 2024

1 dåse kokosmælk

2 tsk karry

2 tsk spidskommen

2 skalotteløg, hakket i fine tern

2 fed hvidløg, knust

friskkværnet peber

2 spsk olivenolie

How to:

Blanchér de tørre krydderier, hvidløg og skalotteløg i olien. Efter nogle minutter, tilsætter du hvidvin og lader det reducere lidt på varmen. Tilsæt derefter gulerødder, kartofler og porre og bouillon. Lad det hele koge i 10 minutter, til dine kartofler er møre.

Tilsæt kokosmælk og lad det koge videre i 10 minutter. Tilsæt den hakkede grønkål og vend det rundt i et par minutter. Smag til med peber.

Pocheret æg: Fyld en lille kasserolle halvt op med vand, tilsæt 1 dl eddike og lad det ikke koge op – men simre. Jeg har altid mine æg slået ud i små skåle, så de er nemme at få i vandet. Når vandet simrer, pisker du en hvirvel med et piskeris og tilsætter ægget i midten. Lad det nu koge i vandet i 3 minutter, tag det op med en skummeske/hulske.

Anret: Anret suppen som på billedet, og top af med pocheret æg og forårsløg [og et drys piment d’espelette, hvis du har].

Skål & velbekomme!

Indlægget er lavet i samarbejde med Den Sidste Flaske.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *