BOUILLON I AARHUS.

Det var anden gang, at jeg sprang i stolen, hos Bouillon, på Europaplads i Aarhus.

Denne gang kiggede jeg forbi til frokost efter et herligt loppemarked på Godsbanen – og se lige en omgang smæk for skillingen:

Apéro/velkomst: 

Bobler kr. 29.

Forret:

Salade de chévre chaud kr. 39.

Hovedret:

Coq au vin kr. 99.

Dessert:

Selles-sur-Cher kr. 34.

Comté 12 mdr. kr. 29.

{Oste har Bouillon i øvrigt nøje udvalgt fra små producenter i Frankrig}.

Vaniljeis med praliné kr. 29.

Dertil:

49 cl. hvidvin Sauvignon Blanc kr. 49.

50 cl. vand med brus kr. 18.

Total: 326 kr.

Salade de chévre chaud.
Coq-au-vin.
Selles-sur-Cher og Comté 12 mdr.
Vaniljeis med praliné.

Bouillon laver ærlig mad, og leverer en god kvalitet, til prisen. Brødet er friskbagt og uden beregning {og du må gerne bede om mere}.

Til den pris, fik jeg {endnu en gang}: Varm velkomst, smil, en perfekt placering, der var betænksom til et bord til 1 person, kæmpe menneskeligt overskud, suverænt overblik, kvik service og renlighed – og ikke mindst venlighed. 

Husk drikkepenge og rare ord – de fortjener dem på Europaplads!

Book dit bord hér.

[Selvbetalt]

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *