


BOUILLON I AARHUS.
Det var anden gang, at jeg sprang i stolen, hos Bouillon, på Europaplads i Aarhus.
Denne gang kiggede jeg forbi til frokost efter et herligt loppemarked på Godsbanen – og se lige en omgang smæk for skillingen:
Apéro/velkomst:
Bobler kr. 29.
Forret:
Salade de chévre chaud kr. 39.
Hovedret:
Coq au vin kr. 99.
Dessert:
Selles-sur-Cher kr. 34.
Comté 12 mdr. kr. 29.
{Oste har Bouillon i øvrigt nøje udvalgt fra små producenter i Frankrig}.
Vaniljeis med praliné kr. 29.
Dertil:
49 cl. hvidvin Sauvignon Blanc kr. 49.
50 cl. vand med brus kr. 18.
Total: 326 kr.







Bouillon laver ærlig mad, og leverer en god kvalitet, til prisen. Brødet er friskbagt og uden beregning {og du må gerne bede om mere}.
Til den pris, fik jeg {endnu en gang}: Varm velkomst, smil, en perfekt placering, der var betænksom til et bord til 1 person, kæmpe menneskeligt overskud, suverænt overblik, kvik service og renlighed – og ikke mindst venlighed.
Husk drikkepenge og rare ord – de fortjener dem på Europaplads!
Book dit bord hér.
[Selvbetalt]
