På Kongens Nytorv ligger Esmée. “En fransk kulinarisk oplevelse” som de kalder sig selv. Og en oplevelse – dét er det! Magiske lokaler, en dejlig atmosfære, et åbent køkken og den sødeste tjener Andreas gjorde mit besøg til noget helt unikt.

Det her var mit første besøg, og jeg kom sidst på aftenen til snacks og østers.

Jeg fik alle 3 serveringer på én gang:

Josephine østers.

Gougéres m. comté og vintertrøffel.

Esmée Ossetra / Rossini kaviar m. blinis og cremefraiche.

Dertil:

Hvidvin: Trebbiano D’abruzzo “Superiore”, Italien, Pietramora, 2016.

Hvidvin: Caracol “Das Profetas”, Portugal, Madeirense, 2020.

Jeg kan ikke dy mig med kaviar eller østers. Det var en udsøgt fornøjelse, og serveringen sad jo lige i skabet. Det var en lækker omgang hyggemad, inden turen gik hjem til Aalborg – og jeg følte mig simpelthen så velkommen, forkælet og godt tilpas!

Tak for mad, Esmée!

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *