RESTAURANT LEVANTIN I KØBENHAVN.

I det bankende hjerte af København, på Værnedamsvej, finder du Levantin; en bistro med en mellemøstlig twist. Jeg skippede min morgenmad på hotellet, og jeg slog i stedet morgenmad og frokost sammen hos Levantin: Jeg var så klar til brunch på en ny måde! 

Off-topic: Området er fantastisk, og der er desuden masser at se, shoppe og spise!

Jeg fik:

Eggs Florentine med simit, spinat, pocheret æg, tahini hollandaise.
The Salad med agurk, urter, sæsonens frugt, simit croutoner og citron vinaigrette.

Cheese & Fruit Plate, marineret feta, za’atar oliven, sæsonens frugt.

Dertil endnu en fabelagtig Pet Nat: Trebbiano Pet Nat, Pietramore, Abruzzo, Italien.

Blot et tip: Er I 2 personer, kan I dele en hel brunchmenu til sølle 249,- kr. pr. mad-næse.

Jeg var så hamrende glad i mad-hjertet, lige dér i spisebaren, da jeg dunkede gaflen ned i den tahini hollandaise. Det er vitterligt én af de bedste hollandaise{r}, som jeg har smagt. Brødet, simit, var fluffy og lækkert – med flot afbagning og en smuk eftersmag af sesam. Til ægget var det en æg-te symfoni af smag.

Salaten var frisk og let, som salater jo ér, men! Jeg grubler stadig over, hvad hemmeligheden i den vinaigrette var, for jeg var blæst omkuld af smagen. {Blæst omkuld af en salat, what?!}. 

De perfekte æg, til den afbalancerede hollandaise, de syrlige sylterier, den friske vinagrette og den fede feta; jeg manglede ikke mere.
Og alligevel. Jeg fik nogle virkelig gode rejse-tips til min næste tur til Prag, af tjeneren – der i øvrigt sprang rundt for at behage sidemandens utallige ændringer i sin bestilling. Der var overskud, smil og en glæde ved at arbejde – det gjorde mig glad!

Bare book det bord. Hvem ved? Måske kommer du også derfra med gode rejse-tips, som du ikke vidste, at du manglede {I love it} – eller bare lidt ekstra go’ hollandaise i håret.

Levantin – du ka’ noget!

Book et bord lige hér.

{Selvbetalt}

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *