
På Nørre Vosborg ligger N.V. Tasting. En prisbelønnet gourmetoplevelse, senest med 5 stjerner fra Børsens gastronomiredaktør.
Hér kommer I med mig på “The Tasting Experience” m. 13 retter og vinmenu, på herregården i Vemb, en lørdag aften i marts.

1. Servering: Østers – peberrod – persille.

2. Servering: Stenbiderrogn – kartoffel – creme fraiche.

3. Servering: Hummer – tomat – caviar.


4. Servering: Kammusling – pære – agurk.

5. Servering: Gulerod – bakskuld.


6. Servering: Havtaske – champagne – rogn.

7. Servering: Skorzonerrod – vesterhavsost – svinenakke.

8. Servering: Løg – bouillon – timian.

9. Servering: Kalvebrissel – morkel – foie gras.

Surdejsbrød med brunet smør m. citrus og klassisk kærnemælkssmør.

10. Servering: Okse – rødbede – solbær.

11. Servering: Gruyere – løg – trøffel.

12. Servering: Mælkeis – caviar – olivenolie.

13. Servering: Hasselnødder – chokolade – æble.
Dét her er ikke bare en “tasting”. Det er value for money. Oplevelsen er mindst 3 gange pengene værd, takket være serveringerne, portionsstørrelse, udførelse, teknik og personale.
N.V. Tasting fokuserer på lokale råvarer, og der er kælet for alle detaljer – både på tallerkenen, og på spiseoplevelsen. Oplevelsen matcher omgivelserne – og den sætter sig i erindringen.
Du kan vælge mellem 6, 10 eller 13 serveringer hos N.V. Tasting, udført med klassisk håndværk, spændende teknikker – og unikke smagssammensætninger.
Tak for mad, tak for oplevelsen – og tak til det vildeste, mest passionerede personale!
Og til jer andre: Kom afsted til Vemb!
Lavet i samarbejde med Nørre Vosborg.
