

Helt ude ved vandet, på Helga Pedersen Gade, ligger Bavn med udsigt over Aarhus, bugten – og skoven. De har både brasserie på stueetagen, og restaurant på 44. etage, 142 meter oppe.
Jeg fik en frisk, smuk gåtur ud til restauranten, hvor jeg nød udsigten i fulde drag.
Praktisk info: Du betaler entré ved Aarhus Øje, og så suser du ellers op med elevatoren til restauranten.

Jeg fik:
Snack: Ansjos på ristet toast med mild hvidløg og sort peber.
Hovredret: Håndpillede rejer “i trængsel” på ristet brød med ægte sauce.
Dessert: Iscreme af solbær fra kolonihaven med valnød og solbærblad.
Dertil:
Penedes, Cava, Brut Nature, Can Suriol.




Jeg har stadig gåsehud over lokationen, og maden, som er veltillavet og fuld af smag. Serveringerne er tilmed virkelig smukke – og de matcher udsigten helt perfekt.
Jeg har spist på mange Michelin-restauranter, og Bavn er altså på et tårnhøjt niveau – selv til frokost.
Personalet er venlige, opmærksomme og der er fuld fokus på din spiseoplevelse.
Restaurant Bavn har mine varmeste anbefalinger, og du kan booke bord lige hér.
Tip! Book i god tid, da restauranten på 44. etage er meget populær!
Tak for mad!
[Selvbetalt].

