På Jægersborggade ligger Silberbauers Bistro. En lille perle i det hyggeligste kvarter. Stemningen er i top, stedet autentisk og med stort fokus på naturvin, råvarer og gode, simple retter.

Hver dag skrives menukortet. To gange – frokost og aften. Tjeneren fortæller dig gerne om hele menukortet. Rummelighed, tålmodighed og kærlighed til faget er noget dette sted oser af.

Jeg startede med blåmuslinger og aioli. Retten er ikke kun nydelig og indbydende – den er også helt perfekt til et glas bobler. Jeg lagde ud med et glas crémant fra Bourgogne – fra Bruno Dangin.

Jeg fortsatte ufortrødent med bistroens “take” på pissaladiére; novra, den smagte. Lige fra den perfekte, sprøde tærtebund – til de mushy, syrlige oliven på toppen: Jeg var i den karamelliserede løg-himmel!

Sidste ret på bistroen blev deres græskar med brunet smør, sprød salvie og stracciatella. Den her ret, altså. Jeg har stadig smil på læben, når jeg kigger på billedet. Det var rendyrket lækkerhed i konsistens og smag. Hertil nød jeg et glas helt perfekt 2021 hvidvin fra Loire.

Den tog førstepladsen af de 3 formidable retter, som jeg smagte under mit besøg.

Jeg skal tilbage til Silberbauer Bistro. Tilbage til flere retter, og flere smagsoplevelser. Und dig selv en tur herind, og sug stemningen til dig. Det er ligesom at komme på ferie – blot for en stund.

Helt perfekt. Tak for mad.

[Selvbetalt]

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *