I dette indlæg vil jeg fortælle om nogle produkter, som jeg har testet. Jeg skriver kun om de produkter, som jeg kan stå inde for, og som jeg vil bruge i min egen hudpleje rutine. Det er god inspiration, og spændende for mig, og det håber jeg også, at det er for Jer!

Weleda. Jeg husker mærket Weleda, fra da jeg var barn; jeg er den sidste ud af 4 børn, og vi blev altid badet i Weleda sæbe. Den duft husker jeg fra min barndom, som noget helt fantastisk hyggeligt; vi havde altid en fest, da jeg var barn. Liv og glade dage, buksevand, vandkamp, så båret ind i badekarret, med masser af vådt græs på fussetæerne, og vasket med Weleda! Så da jeg åbnede min “Wild Rose Body Oil” blev jeg så glad; det var gode minder! Jeg bruger kun kropsolie; min hud er meget fin, meget sensitiv, og kropsolie er genial til dig og mig, der aldrig kan få fugt nok. Jeg bliver ofte spurgt, hvad der gør min hud så blød og velplejet; hemmeligheden er kropsolie! Weleda er tilmed økologisk, og det elsker jeg! God samvittighed til huden, med en skøn duft! Jeg var spændt på at prøve den nye, fugtgivende kur “Wild Rose 7-Day Treatment” , som frisker huden op, hjælper på fine linjer [det behøver jeg lidt hjælp til med mine snart 34 år]. Den bruges som specialkur i de perioder, hvor huden føles ekstra træt. [Det kender vi alle!]. Hybenkerneolie har længe været anvendt som en naturlig ingrediens mod en ujævn hudtone og indeholder hudplejende A-vitamin; det er godt til mit ansigt, som er plaget af en smule pigmentering på kindbenene, grundet hormonforstyrrelser. Fugt er generelt rigtig gavnligt i alle henseender – og især i Danmark med vores ustadige vejr. Og apropos fugt: Weleda’s “Lip Balm” har blæst mig baglæns ud af mit bloghjem! Den er så blød, den er vegansk, og så er den med farve! Jeg har den i “Rose” som er noget så lækker, naturlig, “nude” og så fugter den virkelig længe! Økologisk jojobaolie og sheasmør klarer fugten, og den føles virkelig dejlig på læberne! Den kommer jeg til at blive storforbruger af, for jeg savner en fugtgivende “farve”, til læberne, så jeg ikke altid skal bruge lipgloss i min travle hverdag, som godt kan udtørre mere end gavne! Den er virkelig en glædelig, positiv overraskelse!

Foreo. Da jeg så den lille, lyserøde cutiepie af en rensemaskine, “LUNA MINI 2 SONIC Face Brush”, så måtte jeg le! Jeg mener bare: Hvor sød er den lige? Alene dens udseende gør, at jeg gerne har min stående fremme i mit elskværdige, pink univers i mit hjem! Og ja – det ér en maskine, som du renser dit ansigt med! Den kører på en T-Sonic pulseringsteknologi, som fjerner 99,5% af snavs, olie og makeuprester! Den er hygiejnisk, lavet i silikone, og vandtæt! Du bruger den således: Fjern makeup, fugt ansigtet med vand, og tilføj dit normale renseprodukt; læg børstehårene på huden og tryk på knappen én enkelt gang. Rens nu med cirkulære bevægelser, og pas på omkring øjnene; den vibrerer i ét minut, som passer på at rense dit ansigt korrekt. Min oplevelse: Det er så dejligt! Huden bliver baby-blød og jeg føler mig så fornyet. Jeg har brugt rensemaskinen hver aften, hvor jeg har mest behov for at rense af, efter en hård arbejdsdag i en madbutik, og det er virkelig ren selvforkælelse. Den lades op via USB stik, og er derfor super nem at have med på rejsen også! Det samme gælder tandbørsten “FOREO ISSA Hybrid” fra dem! Simpelthen fantastisk teknologi [og den fåes også til spædbørn!]. Igen lavet i hygiejnisk silikone og et børstehoved, der sikrer, at du ikke børster for hårdt. Impulserne klarer plak, forebyggelse af snavs og karies. Den holder også overfladesnavs væk, så dine tænder fremstår hvidere og pletfri. Børstehovedet skal kun skiftes hver 6. måned, det kan koges, og er dermed også en mere budgetvenlig udgave til el-tandbørsten! Jeg er vild med følelsen, når jeg bruger den, og jeg føler at mine tænder bliver langt mere rene – sikkert pga silikonebørsterne. Den fåes i et utal af farver, ligesom rensemaskinen, og den er altså også godkendt til at stå fremme herhjemme.

Tak fordi I læste med; jeg håber, at I har fået lidt ny inspiration til den økologiske hudpleje, og hygiejniske, futuristiske og budgetvenlige hud- samt tandrens!

Jeg ønsker Jer en energifyldt, glad dag – fuld af smil og kærlighed!

XOXO

1 tanker om “Mama Brown, Økologisk Hudpleje, Weleda & Foreo”

  1. Kender slet ikke mærket, men det lyder virkelig fantastisk! Min hud kunne hvertfald godt bruge et boost med fugt.
    Og jeg er så enig, den lyserøde foreo er simpelthen for cute 😃

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *