IMG_6224-682x1024IMG_6226-682x1024IMG_6222-682x1024IMG_6218-682x1024

 

Foråret er for alvor på vej; det indså jeg på min morgenløbetur – for nu er der helt lyst, når jeg afslutter den. Det er jo fantastisk, når foråret sniger sig ind på een. Så nu er vinterjakkernes timer talte; snart skal de renses, pakkes ned, og hvile i vinterhi, imens forårets mode, jakker, sko og skørter tager over. Farvel pels og farvel kulde! Ind over med lyse dage, morgener, fuglekvidder og solstråler!

Jeg har her kombineret mine favoritter; helt sort, blonde og nitter i miks med lakhæle og pels. Jeg bliver ikke mere tilpas, end jeg er i sådan en mondering. Det er elskeligt, for mig, at mikse og lave kontraster – jeg kan ganske simpelt ikke lade være!

Pels Vintage// Body Gina Tricot// Skirt Ebay// Heels Marco Tozzi//

XOXO

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *