IMG_4562-682x1024IMG_4579-682x1024IMG_4568-682x1024IMG_4544-682x1024IMG_4533-682x1024IMG_4525-682x1024IMG_4509-682x1024

 

Denim på denim i virkelig rå omgivelser; det er lidt ligesom at skære tingene ud i pap, ikke? Her kommer det rå virkelig til udtryk, netop i de rå omgivelser – ligesom det feminine træder frem i selvsamme. Det er fantastisk at lege med, og jeg håber, at I fanger det budskab, og den inspiration, som jeg prøver at bringe Jer. Jeg gik langt over egne grænser på dette shoot; helt korte shorts med kig til kanten af nogle tatoveringer, som er lavet kun for mig, efterårskulde, bare stænger, bævrende kæbe, men med masser af grin og rigeligt adrenalin. Som 30 årig, tester jeg stadig mig selv og mine grænser. Det er det, livet handler om. De, der kender mig godt, ved hvor blufærdig jeg i virkeligheden er, og jeg udfordrer stadig den blufærdighed med modighed og udfordringer. Jeg havde en vision til dette shoot og en vision, jeg ville vise Jer her på bloggen – så pyt med, at jeg sikkert ikke passer ind i kassen for 30-35 årige (kryds af her, right); jeg brænder for at turde og for at prøve tingene af. Og for at for Jer til at turde det samme.

Jeg siger ikke, at man skal gå ud i sneen i shorts og bare tæer, vel? Det er ikke det, frøkenen prøver at signalere…

Vær modig, sæt tingene sammen på nye måder, tag et par vanvittige stiletter på til et råt look, eller vice versa. Jeg har hele min barndom følt mig anderledes – jeg syede allerede tøj fra 11 års alderen, og alle andre gik i det samme tøj, de samme mærker, og de ville så gerne passe ind – passe ind i den der kasse, som vi alle prøver at passe os ind i, så vi ikke skal tage stilling til for meget. Jeg har bare altid gået egne veje, og det har givet mig meget i mit liv. Mit eget tøjmærke, butik, en ihærdighed og passion for at ændre kvinders syn på dem selv, deres krop og moden generelt, foredrag, kreativitet og masser af glæde. Livet har vi kun ét af – så husk at finde din egen vej, din egen kasse.

Hvis jeg som 30 årig tør dét her – så kan alle! Hvem sagde rebel? (Indsæt smil her!)

Shorts Killah// Hat G-Star//

XOXO

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *