DSC_0521-678x1024DSC_0529-1024x678DSC_0518-678x1024

Sommer. Farver. Favorit. Glad. Jeg elsker denne pang-koral, og jeg helmede naturligvis ikke, før den rigtige farve sko var indkøbt dertil (det er klart). Umulius #1 – for nu leder jeg efter det perfekte par i en lækker nude farve dertil! #women

Tommy Hilfiger laver nogle yderst lækre designs, og jeg faldt pladask for denne kjole, straks mine øjne ramte den i butikken. Kvaliteten er kraftig, og den sidder som støbt, når man bærer den.  Jeg har brugt den til både foredrag, fødselsdag og fernisering – alsidige arrangementer – og den kan styles til det hele – en faktor der betyder alt for mig!

Jeg er blevet glad for flere af hans designs, og vil meget gerne tilføje flere til mit klædeskab! Een ting er i hvert fald sikker: Den her kjole forlader aldrig mit skab!

XOXO

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *