Jeg har i skrivende stund weekend, og det er ubeskriveligt dejligt, efter kun 1 fridag i 14 dage. Ugen er bare gået så stærkt, at jeg slet ikke har kunnet følge med! Kender I det? Torsdag aften var der heldigvis lidt fyraftens tid til at mødes med mine blogger-ladies Liselotte og Eline til et glas vin. Vi hygger altid i hinandens selskab, og jeg fik lejlighed til at lufte et par nye sager. [Direkte links herunder].

 

Outfit: Sweatshirt kjole fra RALPH LAUREN. Hvid skjorte fra RALPH LAUREN. Begge dele er købt hos Nord DanmarkAccessories: Solbriller fra Ganni. Taske fra Becksöndergaard.

 

Jeg vil desuden tippe Jer om Nord Danmark’s webshop, hvor de giver -25% på hele din ordre, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet! Så der er en del at spare!

Jeg har længe ønsket mig en skjorte fra Ralph Lauren, og jeg synes, at den fungerer fabelagtigt under sweatshirt kjolen også. Det pepper en casual kjole op til en aften ude, uden at blive for fin!

Jeg vil nyde min weekend, som byder på et event i Fredericia, i morgen, og alenehygge resten af dagen i dag. Det vil jeg nyde med sushi og et glas hvidvin efter en god træning.

Jeg ønsker Jer alle en dejlig weekend, og tak fordi I læser med!

XOXO

6 tanker om “Mama Brown & Outfit fra Nord Danmark”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *