1

IMG_1606

IMG_1645

Philip Hog er et sneaker mærke fra Sverige. Det er et frisk, city-like brand og reflekterer dét, der sker, på den internationale modescene – og det ses på designet.

Jeg er noget nær pladask forelsket i hvide sneakers, men hvide sneakers ér ikke bare hvide sneakers: De kræver noget af designet. Jeg holder meget af guld detaljerne på mine nye hvide sneakers – og ikke mindst den rosametalliske effekt på hælen; det bryder det hvide til perfektion, og selv en kjole, feminine strømper og smykker går dertil. Jeg elsker at blande stilarterne! Philip Hog ønsker at skabe et design, der bryder opdelingen af “mænd & kvinder” i deres originale form – at skabe et mere unisexet og helskabt design – og jeg må sige, at det er lykkes.

IMG_1612

Komfortable, lette og skønne at have på, det er hvad de er – helt perfekt til en lang dag og mange timer på benene.

IMG_0492

Min parka jakke med indfarvet, pink ræv står i skarp kontrast til de hvide sneakers – og det synes jeg er noget af det bedste ved et outfit; at skabe kontrast!

Jeg havde outfittet på til et blog event i Aarhus, og det var fashionabelt og komfortabelt på samme tid.

Tip til sålen på dine hvide sneakers:

Brug en svamp med lidt neglelakfjerner til snavs mm. – da bunden er lavet af gummi, kan de sagtens tåle det!

Philip Hog kommer med virkelig lækre designs til forår/sommer, og du kan følge med på Deres Facebookside lige her.

Jeg ønsker Jer en fortsat skøn uge fuld af power og glæde!

XOXO

IMG_0491

// KJOLE Gina Tricot // BÆLTE Heartmade // TASKE Louis Vuitton // SOLBRILLE Céline //

4 tanker om “Mama Brown & Philip Hog”

  1. Ved godt det er et gammelt indlæg, men jeg er altså helt vild med jakken!! Hvor er den fra?
    På forhånd tak for hjælpen og god weekend:)

  2. Den er købt i udlandet sidste vinter, det er en vintage army jakke med påsat ægte ræv, det er desværre ikke noget mærke. Jeg fandt den bare i en butik i Tyskland 🙂 Jeg tror mange laver noget lignende i år 🙂

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *