IMG_3752

Solen kom frem i dag, det er den legendariske uge 29, hvor de fleste holder ferie i Skagen, eller generelt. Det er alle vel undt med sol og varme og masser af udendørs hygge.

Jeg arbejder igen, og er godt på vej tilbage efter min operation, men jeg går ikke ned på striber, sådan en højhellig, solrig onsdag! Toppen er et fund i H&M, til pengene, og den er fuld af “ohøj”, liv og glade dage. Solbrillerne fra Ray Ban er en klassiker, og dem bliver jeg aldrig træt af – de er perfekte til stort set alle stilarter.

De næste par dage står på fritid, jeg har nemlig fødselsdag, og jeg har arrangeret lidt forskelligt, som jeg glæder mig til – jeg kan sikkert ikke undlade at smide et indlæg omkring det hele, som sædvanligt 😉

Nyd solstrålerne imens de er her – og hinanden!

XOXO

IMG_3746

3 tanker om “Mama Brown Sailor Style”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *