Jeg har haft fornøjelsen af at teste disse sneakers fra SkechersJeg har en arbejdsdag, der kan løbe op i 10 timer – stående arbejde, forståes. Det kræver fodtøj, der er super støttende, behageligt og god for ryg, samt ben.

Disse sneakers er et samarbejde mellem Skechers og Mark Nason, skoen er med memory skum, og lavet i lækkert pink mesh; nem at trække på og føles fjerlet på fødderne.

Nu til testen: Ærligt! Jeg har aldrig i hele mit liv prøvet noget lignende! Jeg plejer altid at have ømme fødder, efter en lang arbejdsdag – uanset hvor dyre sko, jeg har erhvervet mig fra diverse, populære sportsmærker. Med det samme, fornemmede min altid ømme lænd, den gode sål, og jeg følte både gang, løft og hurtigt fodarbejde langt lettere, allerede den første dag på arbejde. Sålen er helt spektakulær, når jeg sammenligner med mit øvrige fodtøj, og jeg er meget begejstret. Forskellen må findes i sålen, som Skechers specialiserer sig i – det er jeg overbevist om.

Jeg har testet skoen på:

  • 10 timers arbejde, inkl. løft, travlhed, uden at sidde – 5 hele arbejdsdage efter hinanden.
  • Gåtur på hårdere underlag som asfalt, skov og grus i 1-2 timer ad gangen.

Og begge med succes. Denne sko er simpelthen guld på arbejdsomme fødder – og jeg er vild med, at den også er fashionabel. Jeg har fået så mange komplimenter for farve og model – men den fåes faktisk også i sort og blå.

Du finder den lige hér.

Tak til Skechers, for at lade mig teste en fantastisk sko, der har mine varmeste anbefalinger som travl mad-mama.

Indlægget er lavet i samarbejde med Skechers.

 

6 tanker om “Mama Brown & Skechers”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *