Jeg ankommer til min 2. destination, Canggu, over middag, og vælger derfor at gå ud i byen, for at finde mig lidt frokost. Jeg bliver konstant overrasket over, hvor varmt der er hér på Bali, og solen steger bare, selv om jeg er iført faktor 50 og passer godt på.

Jeg finder skygge på et dejligt sted, kaldet Gypsy Café + Bar, og her er vanvittigt lækkert. Spisestederne er mange, men jeg vil alligevel anbefale denne perle, hvor der er meget vegetarisk, og sundere mad, på menuen.

Pandekager med vandmelon og mango

Hvid sangria

Ristet solsikkebrød med grillet squash, avocado og pocheret æg

Glutenfri banana bread med peanutbutter, karamel og vaniljeis

Når kameraet står forkert og ligger på bordet – et finurligt loftsbillede…


Hvor bor jeg?

Se mit indlæg om destination nr. 1 – og hvorfor jeg booker gennem Booking.com. Det samme er tilfældet hér, og min villa er hos Regali Villa.

Her er stort, luksuriøst, rent, og meget styr på sagerne. Jeg har ikke oplevet så stor service, på Bali, som her – og det har været uovertruffen alle steder – så det siger altså ikke så lidt. Rengøring hver dag, morgenmad serveret i villaen, du ringer bare i receptionen, og tilbud om myggerøgelse, hver aften, hvor der bliver banket pænt på døren.  Der manglede intet – og jeg kan på det varmeste anbefale stedet!

Luftfugtigheden giver en god manke!


Hvad har jeg oplevet i Canggu?

Canggu ligger cirka 45 min fra Ubud, med travl trafik inkluderet, og modsat Ubud’s mange templer, vandfald mm., får du her strand, halvnøgne surfer dudes og natklubber. Det er ikke lige dét, som jeg kom til Bali for. Så jeg er glad for, at jeg ikke tog mere end 3 dage hér, da jeg kun har oset i byen, slappet af i villaen og oplevet stranden. Der er masser at spise, shoppe og gode gåture – så det er bestemt et besøg værd – jeg synes bare Ubud er vinderen af de to. Det er nemt at tage dagsture til alting i Ubud. Men er man ikke solorejsende, som jeg, så er Canggu perfekt til at dase, spise og nyde hinanden.

Her på falderebet, er jeg nødt til at anbefale stedet The Avocado Factory også; de laver de vildeste ting, på avocado, og jeg var helt syg med deres pandekager. De er lavet med matcha, banan, avocado og vaniljeis samt brombærsauce til. Det var en stund i himmerige for enhver pandekage-elsker!

Mine bedste råd i Canggu:

Lej en cykel eller scooter, hvis du er så modig – det gør de lange strækninger nemmere at klare i stærk sol – og en nem måde at smutte til strand og centrum på.

Book en god fast base, ligesom villaen jeg bor i her. Det er rart at have en “dase-dag” et lækkert sted, når man ikke gider ud og ose i byen.

Jeg har været i Canggu i 3 dage, og er i skrivende stund videre til næste destination. Husk, at du kan følge med på min instagram @mamabrown.dk, hvor jeg løbende laver stories og deler mine oplevelser skridt-for-skridt.

Der er mange ting at opleve på fastlandet: Se alle blogindlæg for min solorejse hertil i 2017 lige her.

Tak fordi du læser med!

XOXO

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *