IMG_3648

Let’s face it: Den danske sommer har været en drilsk bandit. Heldigvis er jeg ligeglad med vejret – jeg får altid det bedste ud af enhver type vejr – for det er det eneste, som vi ikke kan styre. Why bother?

Sol eller ej: Jeg har haft kig på Szhirley’s nye solbrille-serie i et par uger, og endelig fik jeg klikket et par hjem. De er bare fulde af glæde og stilen er skøn, minimalistisk, og kan bruges til enhver type kvinde/tøjstil.

Jeg bliver 33 år i næste uge, og jeg havde ikke lige set mig selv med spejl-solbriller, men jeg elsker at prøve tingene af. De gør mig glad – og de pifter et sort outfit op som ingen andre!

FullSizeRender

Bukser: 5Units Top: Moss Copenhagen

Jeg kan i øvrigt anbefale toppen her, fra Moss Copenhagen, den fåes i 3 farver og er i den lækreste kvalitet til prisen!

Hav den lækreste uge, trods regn, eller modvind! Find glæden i det hele!

XOXO

FullSizeRender-2

Indlægget er ikke sponseret.

 

4 tanker om “Mama Brown & Sommer Szhirley Szhades”

  1. Kære Linda Hold nu fast, hvor er jeg glad for at læse dit glade og positive indlæg. Jeg har det virkelig noget stramt med de mennesker, der bruger tid på at være negative over det danske sommervejr. Du har nemlig så evigt ret. Vejret kan vi ikke ændre, så hvorfor bruge en masse negativ energi på det. Jeg kan sagtens holde fri og slappe af, uden at solen behøver at skinne fra en skyfri himmel. Knus til dig fra Tanja

  2. Præcis, Tanja! Folk trænger til at leve deres liv, uden udefrakommende faktorer – vi alligevel ikke er herre over – kommer i vejen for ferie og knaldgodt humør 😉 God ferie, sødeste du! /L

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *