Indlægget er lavet i samarbejde med Sorelle Jewellery.

Sorelle Jewellery er et unikt smykkebrand. Et brand der startede i en taglejlighed, – og nu fejrer 9 års jubilæum. Siden starten er det gået stærkt, de unikke designs er efterspurgt og flere butikker forhandler mærket.

På billederne ser I ørekæden [925 forgyldt sterling silver], og armbåndet med den fineste barokke ferskvandsperle, swarovski, halvædelsten og små guldperler [også 925 forgyldt sterling silver]. 

Sorelle designer ud fra inspirationen, som hun finder i naturen, dens farver, former og materialer. Smykkerne er så feminine, stilfulde og moderne på samme tid, takket være hendes geniale materialemix.

Jeg elsker, at smykkerne passer til det hele, hvad enten du skal på arbejde eller ud til et finere arrangement. De kan styles til stort set alt!

 

 

Der er masser af variationer at vælge mellem på webshoppen, og du bør unde dig selv at kigge forbi og se de mange smukke smykker. Priserne er fantastiske, og jeg er svært begejstret for kvaliteten, der er langt højere end prisen!

Jeg ønsker Sorelle Jewellery tillykke med jubilæet – du kan følge dem på instagram hér, hvor hun har det fineste univers, som man kun kan blive inspireret af!

XOXO

6 tanker om “Mama Brown & Sorelle Jewellery”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *